Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ «ΓΚΑΦΑ»

Ο μέγας κωλοτούμπας ο Πάνος Καμμένος άρχισε να βάζει πολύ νερό στο κρασί του σχετικά με την απαίτησή του να παραιτηθεί ο Γιάννης Μουζάλας για τη “γκάφα” της “Μακεδονίας”.
Την ίδια ώρα ο ευθυνόφοβος και καιροσκόπος Αλ. Τσίπρας κρατάει το Μουζάλα επί ξύλου κρεμάμενο, ροκανίζει τον χρόνο και αφήνει σιωπηρά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.  
Τσίπρας και Καμμένος παίζει ο ένας με τον άλλον το κρυφτό και τη γάτα με το ποντίκι. 
Τσίπρας και Καμμένος και μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε, αφού και οι δύο είναι συνυπεύθυνοι για πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα σε βάρους το τόπου και του λαού και τρέμουν την τιμωρία.  
Η πτώση του ενός “κινδυνεύει” να επιταχύνει την πτώση του άλλου και ο κατήφορος του ενός θα είναι και κατήφορος του άλλου.  
Αυτή η αναγκαστική “λυκοσυμμαχία” Τσίπρα-Καμμένου υπάρχει όσο τους δένει η εξουσία και όσο ο ένας φοβάται τον άλλον, αν και δεν αποκλείεται, σε μια φάση περαιτέρω όξυνσης της κρίσης και τηςλαϊκής κατακραυγής, ο ένας να θέλει να ξεφορτωθεί τον άλλον, με την αυταπάτη ότι μπορεί ναγλιτώσει το σκάφος με αυτόν μέσα και τον άλλον στο βυθό.  
Το μόνο βέβαιο είναι ότι Τσίπρας-Καμμένος παίζοντας θέατρο, επιδιδόμενοι στον πιο φτηνό λαϊκισμό, λέγοντας συνεχώς ψέμματα και μετερχόμενοι μεθόδους εξαπάτησηςαποπροσανατολισμού και εφήμερων εντυπώσεωνχειροτερεύουν συνεχώς τη θέση τους και φέρνουν πιο κοντά το πολιτικό τέλος τους, το οποίο φαντάζει να είναι πολύ οδυνηρό. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι τόσο οδυνηρό και για το λαό.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Τσιπρισταν όλα πλέον μπορούν να συμβούν....ΟΛΑ μπορούμε να τα ακούσουμε και να τα δούμε...Κουράγιο,ζούμε μια εθνικη περιπέτεια....

Ανώνυμος είπε...

Ενώ στο Μητσοκιστάν-Σαμαριστάν κλπ κλπ, θα τρώμε με γανωμένα κουτάλια. Μα τι λέτε μωρε; Όποιος και να (ξανα)-βγεί Όσα χρωστούμε θα μάς τα χαρίσουν;;Απλώς θα βγει ο "δικός" μας κι' ας ψοφήσει η γίδα τού γείτονα!!!!Και ποιος μάς έκοψε δυο μισθούς; Ο Τσίπρας; Το δώρο Πάσχα και Χριστουγένων και το επίδομα αδείας, ο Τσίπρας το έκοψε;;; Έλεος Έλληνες. Να μάθουμε να σκεφτόμαστε πριν από τα . . .τσίπουρα, και όχι μετά. Όλοι μαζί υπόγραψαν τα μνημόνια και τώρα κάνουν πως δεν ξέρουν;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλή η προσπάθεια του συμψηφισμού φιλε αλλα αυτο που βιώνουμε σημερα και δυστυχώς στο όνομα της αριστεράς,ειναι αυτο που μας γεμίζει θλίψη,απογοήτευση και οργή...Ενα κόμμα που ήρθε δήθεν ως αριστερα κατάντησε να γινει το μακρύ χερι του Σόιμπλε με οτι αυτο συνεπάγεται.Το θέμα βεβαια δεν ειναι πλέον μόνο πολιτικό αλλα και ηθικό.....