Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που Μητσοτάκης, ΝΔ και διαπλεκόμενα μίντια επιμένουν να βαπτίζουν ως Αριστερά τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ του Αλ. Τσίπρα. 
Ο λόγος είναι ευνόητος. Μαζί με τον εύκολο στόχο του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ θέλουν κυρίως να δυσφημίσουν και να λερώσουν την Αριστερά, τις αρχές και τις αξίες της. Θα έλεγα μάλιστα ότι αυτός ο δεύτερος στόχος είναι πολύ πιο σημαντικός και ουσιαστικός για το κατεστημένο από το να πνίξουν το πολιτικό πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ανάλυση,φταίει ο "Κούλης",η ΝΔ,η διαπλοκή, ο ανάδρομος Ερμής,αλλά δε φταίνε οι κωλοτούμπες που μας κυβερνούν!! Δε πειράζει, ο κόσμος έχει καταλάβει!!

Ανώνυμος είπε...

O υπουργός Δημοσίων Δαπανών και Μεταρρύθμισης της Ιρλανδίας, Μπράντον Χόουλιν, δήλωσε πως «ο κ. Βαρουφάκης πήρε την μηχανή του και πήγε διακοπές στο εξοχικό του σπίτι αφήνοντας φτωχούς και ηλικιωμένους Έλληνες πολίτες να αναζητούν τροφή στους κάδους απορριμάτων»

Ανώνυμος είπε...

21/2 9.46. Και δε μού λες; Σκέφτεσαι ή. . .κλπ κλπ ; Ξέρεις ποιος μάς έκοψε το δώρο Πάσχα, το επίδομα αδείας και το δώρο Χριστουγέννων;Ο Τσίπρας τΟ έκοψε; Μπορεί κι' αυτός να το έκανε και να μην το θυμάμαι. Αυτοί όλοι που υπόγραψαν τα μνημόνια, δεν ήξεραν τί θα ακολουθήσει; Για μαζευτείτε, κι' αφήστε τις κομματικές μαγκιές. Σας μάθαμε και δυστυχώς σας έμαθαν και οι δικοί σας που τους θεωρείτε να τρων Γιουντζέ, αλλά μάλλον κι' αυτοί ξύπνησαν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!!!!!