Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση της Ελληνικός Χρυσός σε σχέση με δημοσιεύματα

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ελληνικός Χρυσός σε σχέση με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με την συνέντευξη του Υπουργού Περιβάλλοντος και Eνέργειας κ. Πάνου Σκουρλέτη στο Bloomberg, στις 23/02 όπου έγινε αναφορά στο πρόσωπο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Eldorado Gold, Paul Wright.:
Το Γραφείο Τύπου της Ελληνικός Χρυσός μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα δήλωσε τα εξής:

«O κ. Paul Wright, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold Corporation, επιβεβαίωσε στη Διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ότι οι δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνος Σκουρλέτης κατά τη συνέντευξή του στο Bloomberg την 23η Φεβρουαρίου 2016, αναφορικά με το πρόσωπο του κ. Wright, είναι αβάσιμες και ψευδείς.  

Ο κ. Wright προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά του Υπουργού κ. Σκουρλέτη με την κατάθεση αγωγής για δυσφήμηση στα Ελληνικά δικαστήρια. Τέλος, ο κ. Wright δήλωσε ότι το όποιο ποσό αποζημίωσης ήθελε επιδικαστεί, θα δωρηθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα».   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως είναι σκόπιμο ο υπουργός να ενημερώσει προκαταβολικά τους δικούς του φίλους για την αγαστή εκούσια συνεισφορά του με δωρεά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, μια που η προσωπική του οικονομική κατάσταση που του το επιτρέπει, απέχει αιώνες από τους ψηφοφόρους του. Άλλωστε επειδή έχει χαθεί γενικότερα κάθε ίχνος αξιοπιστίας και η προχειρότητα σε συνδυασμό με την αριστερή παρένθεση των αγράβατων πλησιάζει στον τελικό εκφυλισμό της, ο καθένας τους τραβάει τον δρόμο του. Η έπαρση τους δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν, γιατί προφανώς δεν το επιθυμούν κιόλας, ότι βρισκόμαστε σε αυτό το τραγικό σημείο γιατί δεν υπάρχουν πλέον επενδύσεις στην Ελλάδα. Ο εν λόγω υπουργός δεν γνωρίζει την σοφή παροιμία ‘’το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού’ και ακολουθώντας την τακτική του ανεκδιήγητου Λαφαζάνη προτίμησε την μετωπική σύγκρουση με την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση χωρίς αντικειμενικούς λόγους και τώρα το τερμάτισε με την υβριστική και απαξιωτική συνέντευξή του στο Bloomberg. Από σήμερα θα νοιαζόμαστε για την ύπαρξη του εν όψη της ερχόμενης Αργεντινής βραδιάς.
ΟΒΕΛΙΞ ®