Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

«Εγώ ο Νίκος Καββαδίας (κατέβηκε ο Πολύγυρος και γίνηκε λιμάνι)»

Ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ σε συνεργασία με το γραφείο Σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής διοργανώνουν για τους εκπαιδευτικούς (όλων των βαθμίδων) της Χαλκιδικής λογοτεχνική βραδιά με θέμα «Εγώ ο Νίκος Καββαδίας (κατέβηκε ο Πολύγυρος και γίνηκε λιμάνι)».
Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο πρ. Σχολικός Σύμβουλος φιλολόγων και συγγραφέας κ. Δημ. Κοσμάς. Παράλληλα θα υπάρχει ζωντανή μουσική (μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Καββαδία) από μουσικό συγκρότημα και επαγγελματίες τραγουδιστές και απαγγελία ποιημάτων από φιλόλογο-ηθοποιό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20.00΄στην Θεσσαλονίκης στην αίθουσα του Παγχαλκιδκού Συλλόγου. Οδός Μαντώς Μαυρογένους 23-γωνία Υψηλάντου (μεταξύ του πάρκου της Νέας Ελβετίας και γέφυρας Βούλγαρη.
Για την εκδήλωση και το αντίστοιχο γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Χαλκιδικής, ενημέρωσε με έγγραφό του τους εκπαιδευτικούς της αρμοδιότητάς του.
Η εκδήλωση είναι προσφορά προς ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικούς της Χαλκιδικής και όχι μόνο ως ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης για τους κόπους τους στην εκπαίδευση των παιδιών μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: