Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Γ. Βαγιωνά


Ερώτηση που κατατέθηκε στην Βουλή των Ελλήνων από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Χαλκιδικής Γεώργιο Βαγιωνά με θέμα "Σχετικά με τα προβλήματα του Σωματείου Εργολάβων και Υπεργολάβων του Δ. Αριστοτέλη του Ν. Χαλκιδικής."
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης:


ΕΡΩΤΗΣΗ
Αθήνα, 28/01/2016
Προς 
 Τους Υπουργούς  Περιβάλλοντος και Ενέργειας - (ΥΠΕΝ) - Οικονομικών
κκ Σκουρλέτη Πάνο και Τσακαλώτο Ευκλείδη

Σας επισυνάπτω ενημερωτικό Δελτίο του Σωματίου Εργολάβων και Υπεργολάβων του Δήμου Αριστοτέλη του Νομού Χαλκιδικής.

Ήδη τριακόσιοι πενήντα  τέσσερις (354) άνθρωποι  πέρασαν στην ανεργία και περίπου ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες (1,5) εκ. ευρώ χάθηκαν από την αγορά της περιοχής (μισθοί) και από το κράτος ( ασφαλιστικές εισφορές, εφορία και Φ.Π.Α)

Για να επανέλθουν οι άνθρωποι  αυτοί στην εργασία τους, όσον το δυνατόν γρηγορότερα χρειάζεται να δοθούν έγκαιρα οι άδειες που ζητήθηκαν από την αρμόδια εταιρία, στις 15 και 18.12.2015 από το Υπουργείο ΥΠΕΝ, η οποία με τη σειρά της θα δώσει το πράσινο φώς στην επαναλειτουργία των εργασιών στις Σκουριές  και άδεια λειτουργίας ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στην Ολυμπιάδα όπου εργάζονται περίπου 500 άτομα που βρίσκονται στον προθάλαμο της ανεργίας εάν δεν δοθούν οι άδειες αυτές.

Με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και τη μεγάλη ανάγκη για εργασία στην περιοχή και εσόδων για το κράτος παρακαλώ να επισπευτούν οι διαδικασίες και να μη κωλύσουν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


Γεώργιος Βαγιωνάς

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για το δρόμο Γαλάτιστας - Θέρμης δεν βλέπω να πολυενδιαφέρεσαι!!!
Κρίμα....Γιατί τελικά η Χαλκιδική "ξέμεινε" από βουλευτές.