Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, Θεσσαλονίκη 5 Μάρτη


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγώνας φίλοι μου! Στη Τουρκία τα αδέλφια μας αγωνίζονται να τους διώξουν πριν καταστρέψουν τον τόπο τους. Στη Ρουμανία τους στείλανε στον διάολο, στην Αργεντινή όπως και στην φτωχή Αιτή το ίδιο! Έχουμε χρέος προς τη πατρίδα μας να αγωνιστούμε! Πριν την καταστρέψουν, πριν μας καταστρέψουν!

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός με βήμα ταχύ...........επιστροφή στην εποχή των σπηλαίων.
Παράκληση, αφήστε τους γειτνιάζοντες με κεραίες κιν.τηλεφωνίας(εδώ το καλό σήμα), μονάδες παραγωγής ρεύματος, εργοστάσια λιπασμάτων (για νόστιμη ελίτσα), βιομηχανικές ζώνες, Κοζανίτες, Πτολεμαϊδιώτες, να ψοφήσουν. Είναι β' κατηγορίας συνέλληνες. Ζήτω η Χαλκιδική. Ζήτω το 24ο μνημόνιο.

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

Τρέμε Οβελίξ ,καλοπληρωμενε γραφιά της eldorado...
Παρτο χαμπάρι, όσο ζούμε και αναπνέουμε εξόρυξη δεν πρόκειται να γίνει. Όσες υπογραφές και να πεσουνε, την τελευταια λέξη θα την πούμε ΕΜΕΙΣ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΑΔΕΣ ,ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ, ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ,ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ,ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Η πένα σου στάζει δηλητήριο...

Ανώνυμος είπε...

Στις έξη Μαρτίου θα κάνει τον κόπο κανείς να με ενημερώσει για τον αριθμό των διαδηλωτών !!!!!!!!!!

ανωνυμος είπε...

Δεν ξερω να σε πω ποσοι θα 'ναι, ξερω ομως να σε πω απο που θα 'ναι: λιγο απο ιερισσο, λιγο απο θεσσαλονικη κ πολυ απο βουλγαρια, ουζμπεκισταν κ αλλες χωρες, οπως κανουν παντα για να μαζωξουν κοσμο!!!