Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

10 χρόνια σταθερή παρουσία της Χαλκιδικής στην έκθεση TTR στη Ρουμανία.

Ολοκληρώθηκε η παρουσία του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ρουμανίας TTR που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι 25-28 Φεβρουαρίου 2016.
Το περίπτερο 20 τ.μ. της Χαλκιδικής ήταν σε περίοπτη θέση και τράβηξε τα βλέμματα του κοινού και των επαγγελματιών του τουρισμού. Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα.
Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη επιλογή για τους Ρουμάνους τουρίστες και η Χαλκιδική βρίσκεται στη πρώτη τριάδα με το προϊόν "Ήλιος και Θάλασσα" να πρωταγωνιστεί.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για την έναρξη της τουριστικής περιόδου που συμπίπτει με το Ορθόδοξο Πάσχα. Οι προκρατήσεις από το τέλος Μαΐου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα και γενικά παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει φέτος ο ελληνικός τουρισμός, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία από την συγκεκριμένη αγορά.

Εκτός από τις αμέτρητες ομορφιές της Χαλκιδικής το ενδιαφέρον των Ρουμάνων επισκεπτών κέντρισε το παγκόσμιο έτος Αριστοτέλη 2016-2017.

Τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Τάσιος. Έντονη ήταν η παρουσία ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων.

Αξίζει να σημειώσουμε την ξεχωριστή παρουσία της νήσου Αμμουλιανής μέσω της προσπάθειας του Αναπτυξιακού Συλλόγου του νησιού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα, θυμήθηκαν τώρα το νησί, μετά από τόσα χρόνια που το είχαν στα αζήτητα. Μόλις είδαν ότι οι ντόπιοι κινήθηκαν μόνοι τους, πάνε να τους πάρουν τη δόξα. Ελάτε, σας περιμένουμε.