Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Τάσος Κανταράς: Οι άνθρωποι του μόχθου σήμερα εκπέμπουν ένα τελευταίο SOS

Δήλωση του Τάσου Κανταρά, μέλους του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και Αντιπροέδρου της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης με αφορμή τη συνάντηση της Επιτροπής με τους εκπροσώπους των Αγροτικών Μπλόκων της Χώρας:
Κατά τη σημερινή συνάντηση, η περιγραφή της κατάστασης του πρωτογενούς τομέα και των επιπτώσεων που θα επιφέρουν τα προωθούμενα μέτρα της κυβέρνησης ήταν πλήρως διαφωτιστική και θα 'λεγα αποκαλυπτική!
Κατατέθηκαν με στοιχεία από μέρους των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων οι δραματικές επιπτώσεις αυτών των μέτρων, όπως και μια σειρά προτάσεων του Αγροτικού κινήματος.
Κοινή διαπίστωση της συνάντησης ήταν η καθοδική πορεία των αγροτών, ιδιαίτερα των μικρών και μεσαίων, η οποία θα συνεχιστεί και θα τους οδηγήσει στην οριστική εξαφάνιση.

Οι άνθρωποι του μόχθου σήμερα εκπέμπουν ένα τελευταίο SOS. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση που και η ίδια υφίσταται τις συνέπειες των μνημονιακών περιοριστικών πολιτικών εδώ και έξι χρόνια η Αυτοδιοίκηση που στηρίζει και στηρίζεται σ' αυτόν τον κόσμο οφείλει σήμερα να κάνει περισσότερα και από αυτά που μπορεί!

Πρέπει να σταθεί δίπλα τους μέχρι τέλους.

Πρέπει να συμμετέχει σε ένα παλλαϊκό μέτωπο πάλης, μαζί και με τα υπόλοιπα πληττόμενα κοινωνικά στρώματα. 

Αποφασιστικά μέχρι την ακύρωση των μνημονίων και των αδιέξοδων μονόδρομων. Χωρίς ταλαντεύσεις και υποχωρήσεις. Μέχρι τη ΝΙΚΗ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ' έξω απο το χορό πολλά τραγούδια λένέ...
Μην Ξαναυποτιματε την νοημοσύνη μας.Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε γερμανοτσολια ανωνυμε 1.50 μμ.
Συνταξιουχε της ΔΕΗ. Σε πονάνε οι αλήθειες. Ο Τελευταίος υποστηρικτής του Τσιπρα στον Πολύγυρο θα μείνεις!

Ανώνυμος είπε...

Τον νέο μνημονιακο τον φτυνουν και νομίζει ότι βρέχει.Τον βρίζουν και νομίζει ότι τον επικροτουν.Τέτοια ξεφτιλα από δήθεν αριστερό δεν έχουμε ξαναδεί!Τα τοπικά στελεχει αντί να πάνε στα μπλόκα των αγροτων(Τολμανε άραγε) πάνε στις γιαγιάδες και τις δίνουν συμβουλές γεμισματος γεμιστων!Ποσο πιο κάτω θα πάτε άραγε νεοπασοκοι?Τραβελια της αριστεράς!!!!!

Ανώνυμος είπε...

7:01
ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ
Είμαι μανούλα Μικρασιάτισσα απο ένα παραθαλάσσιο πανέμορφο χωριό!!!
Άκου συνταξιούχο, χα χα χα είμαι μόλις 32 !! ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ!,,,

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμη 7.48μμ! Αου ρε Βαγγελίτσα, δεν σε κατάλαβα ησουνα μασκαρεμένη σαν τον φίλο σου τον Γερμανοτσολιά του Πολυγυρου! Να συννενοειστε για να μην σας μπερδευουμε ρε παιδι μου. Χαιρετισματα και στους αλλους γερμανοτσολιαδες!

Ανώνυμος είπε...

Μια στα τέσσερα,δύο στα τέσσερα,θαρρώ σας άρεσε και σας έγινε συνήθεια,νεομνημονιακοι!Αλήθεια γιατί δεν έγιναν τα εγκαίνια της αγροτικα με παρόντα όλα τα στελεχει σας??Πίσσα και πούπουλα αμερικανακια σε λιγο, να το θυμάστε Εφιάλτες!!!!