Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Τηλεόραση στη Χαλκιδική ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!

Με απασχολεί εδώ και πολύ καιρό και μαζί με εμένα και πολλούς ακόμη νομίζω.
Που πήγαν τα 2 τηλεοπτικά κανάλια της Χαλκιδικής, που πήγε η τοπική ενημέρωση;
Η TV SUPER είναι κλειστή από τον Σεπτέμβριο και χάθηκε από τους δεκτές μας ξαφνικά χωρίς να μπει κανένας από τους υπευθύνους στο κόπο να ενημερώσει το τηλεοπτικό της κοινό το πώς και το γιατί συνέβη αυτό μετά από 20 και πλέον παρουσίας της.
Απαράδεκτη συμπεριφορά από τους αρμοδίους του καναλιού και εκτός των άλλων αφήνουν και διάφορες αρνητικές φήμες να κυκλοφορούν.

Το άλλο κανάλι η παλιά ΤV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ που έγινε BEE και τώρα τελευταία ΑΤΛΑΣ TV μετακόμισε τα στούντιο της στη Θεσσαλονίκη ενώθηκε και με άλλα περιφερειακά κανάλια και άφησε πίσω της τις δόξες που είχε κάποτε στην τοπική ενημέρωση.
Έτσι πιστεύω ότι ο Νομός μας είναι πολύ φτωχότερος στην ενημέρωση την οποία μπορούν πλέον να διασώσουν από ότι παρακολουθώ δυο τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί το ΡΑΔΙΟ STAR 955 με αξιοπρεπή πορεία μπορώ να ομολογήσω στο Νομό τα τελευταία 25 και πλέον χρόνια και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου και τίποτα άλλο πέραν αυτών.
Δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στα ενημερωτικά blog του Νομού που κρατάνε ενήμερο τον πολίτη της Χαλκιδικής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Κλείνοντας αφού σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία θα ήθελα να πω ότι όσο φτωχότερη είναι η τοπική ενημέρωση τόσο το χειρότερο για όλους μας γιατί με ποιον άλλον τρόπο να ενημερωθείς για το τη συμβαίνει στο τόπο σου….από τα πανελλαδικά ΜΜΕ….θα ήταν αστείο!!!

Με εκτίμηση
Ε.Κ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστη τοποθετηση

Ανώνυμος είπε...

σημερα όμως έχουμε την εφημεριδα Θέμα της Χαλκιδικής που μαθένουμε τα νεα. εμεις που είμαστε ανω των 50 εχουμε μάθει να ενημερωνομαστε απο εφημεριδες. παντως μου κανει εντυπωση πως κανεις δεν την στηριζει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιλεγω για την συγκεκριμενη εφημεριδα....τωρα πως μαθενετα τα νεα μετα απο μια βδομαδα....αυτο δε το καταλαβαινω αφου η εν λογω εφημεριδα δεν ειναι καθημερινη αλλα εβδομαδιαια