Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πίτας Βορειοηπειρωτών

Ανακοινώνουμε στους Βορειοηπειρώτες, αλλά και στην κοινή γνώμη της Χαλκιδικής, ότι η Επιτροπή μας οργανώνει εκδήλωση για συνάντηση και κοπή πίτας για τον καινούριο χρόνο 2016.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016, ώρα 12 μεσημέρι, στην   Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολυγύρου.
  Με την ευκαιρία κάνουμε γνωστό ότι, η τελική συγκέντρωση υλικού, για το βιβλίο – λεύκωμα, με τίτλο «Από τη Βόρειο Ήπειρο στη Χαλκιδική», που ετοιμάζει ο κ. Γιώργος Ζωγραφάκης, σε συνεργασία με την Επιτροπή μας, τελειώνει οριστικά στις 7 Φεβρουαρίου. Ήδη κάνουμε γνωστό ότι η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016.  Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, θα γίνουν ανακοινώσεις και συζήτηση για το θέμα του βιβλίου.
  Καλούμε λοιπόν, για τελευταία φορά, οποιονδήποτε έχει κάτι σχετικό, που μπορεί να περιληφθεί στο βιβλίο, να το προσκομίσει στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας ή να το στείλει ηλεκτρονικά στη δ/νση: gzografakis@yahoo.gr
  Πληροφορίες στο τηλ. 6984867733 

                                                                                  Η Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: