Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Ανεπιθύμητοι οι νεομνημονιακοί από τους αγρότες-κτηνοτρόφους

Να χαρώ τους antigold του ΣΥΡΙΖΑ...

Από τo προφίλ του Τάσου Κανταρά στο f/b

ΤΟ ΔΝΤ, O ESM ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Πρώτον: Τον Γενάρη του 2013, ο Αλ. Τσίπρας συναντήθηκε με την ηγεσία του ΔΝΤ στις ΗΠΑ και αμέσως μετά δήλωσε:
«(...) το ΔΝΤ κατανοεί το αυτονόητο, δηλαδή ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν βγαίνει δίχως γενναίο "κούρεμα" χρέους (...) Δεν ζητάμε να μας συμπαθήσουν στο Βερολίνο. Αναζητούμε συμμάχους, αλλά η πολιτική της Γερμανίας είναι καταστροφική. Εδώ (στις ΗΠΑ), μπορούμε να βρούμε συμμάχους για να αποτρέψουμε καταστροφικές πολιτικές».

Τα σαΐνια της δήθεν αριστεράς του ηγεμονίσκου Τσίπρα


Σχόλιο του Στέλιου Βαλιάνου για το ασφαλιστικό

Προσέξτε πως βάζει το θέμα του ασφαλιστικού η Κυβέρνηση. Λέει: Ή αύξηση εργοδοτικών εισφορών στους ιδιώτες ή μείωση των συντάξεων.Δεν το κόβει καν στη μέση. Δεν τους θέλει όλους ευχαριστημένους ή όλους δυσαρεστημένους . Επιλέγει ποιους Έλληνες θέλει κοντά της. Γνωρίζει ότι διχάζει δύο τεράστιες πληθυσμιακές ομάδες, βάζοντας απέναντι στην ιδιωτική οικονομία, την ατμομηχανή δηλαδή του κράτους και των ταμείων, τους συνταξιούχους.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: «Όπως σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ, σεβόμαστε τις αποφάσεις όλων των δικαστηρίων»

Δήλωση Διευθύνοντος Συμβούλου Ελληνικός Χρυσός, κ. Μιχάλη Θεοδωρακόπουλου: “Όπως σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ, σεβόμαστε τις αποφάσεις όλων των δικαστηρίων”
«Η Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, κατά πάγια αρχή της, σέβεται απόλυτα τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, είτε αυτές εκδίδονται σε εθνικό επίπεδο, είτε σε ευρωπαϊκό.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετά από ανώνυμη καταγγελία περί το 2006, έκρινε ότι υπήρξε «παράνομη κρατική ενίσχυση» κατά την μεταβίβαση των Μεταλλείων Κασσάνδρας το 2003 από το Ελληνικό Δημόσιο στην Ελληνικός Χρυσός, ποσού 15,3 εκατ. Ευρώ.

Πολύγυρος 15/12/2015 - Χοροθεατρική παράσταση «Έντουαρτ, ο Ψαλιδοχέρης»

Το Κέντρο Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ» της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «ΣΥΝΘΕΣΗ» που βρίσκεται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, είναι μονάδα ψυχικής υγείας και ανήκει στο δίκτυο κοινοτικών, επανενταξιακών υπηρεσιών του Τομέα Ψυχικής Υγείας. Απευθύνεται σε άτομα τα οποία ζουν στην κοινότητα και έχουν ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα. 
Το κέντρο Ημέρας ΑΝΑΤΟΛΗ δραστηριοποιείται στον Πολύγυρο και στην ευρύτερη περιοχή του νομού από το 2005. Πέρα των αποκαταστασιακών παρεμβάσεων σε άτομα που πάσχουν από ψυχικές νόσους, το Κέντρο Ημέρας Ανατολή αναλαμβάνει δράσεις ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και επιμόρφωσης ατόμων, ομάδων και επαγγελματιών για ζητήματα ψυχικής υγείας. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε τη οργάνωση μιας χοροθεατρικής παράστασης με τίτλο «Έντουαρτ, ο Ψαλιδοχέρης». Στόχος αυτής της παράστασης είναι η κοινωνική επανένταξη των ανθρώπων με ψυχική ασθένεια, η καταπολέμηση του στίγματος και η αποδοχή του διαφορετικού.