Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Πιο "μαύρος" και από τα ράσα του


ΑΠΟΦΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑ του Δ.Σ. Δήμου Πολυγύρου για το Α.Τ. Γαλάτιστας

Το ζήτημα της ασφάλειας και το αίσθημα της προστασίας του πολίτη είναι από τα σοβαρότερα ζητήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.
Το Α.Τ. Γαλάτιστας λειτουργεί σε δημόσιο κτίριο εκ διαδοχής παρά του τουρκικού δημοσίου και στεγάζεται στο Δημόσιο Κτήμα Β.Κ. 6 Εφορίας Πολυγύρου εντός του οικισμού της Γαλάτιστας σε έκταση 318,12 τ.μ. με ανέγερση νέου κτιρίου σύμφωνα με την υπαρ. 414/2-2-2000 Οικοδομική Άδεια άρα οι λειτουργικές δαπάνες είναι μειωμένες.
Η περιοχή ευθύνης αστυνόμευσης καλύπτει Δύο πρώην Καποδιστριακούς Δήμους, Ανθεμούντα και Ζερβοχωρίων με 12 Χωριά και 3 Οικισμούς συνολικού πληθυσμού 9241 κατοίκων.

Αποκαλυπτήρια προτομής του Καπετάν Χάψα στην Κρυοπηγή


Τα νήπια του 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου μιλούν στο ραδιοφωνικό σταθμό focus fm

Σήμερα το απόγευμα (Πέμπτη) στις 18.00 συντονιστείτε στη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού Θεσσαλονίκης focus fm και ακούστε τα νηπιάκια του 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου να μιλούν για την πορεία που διοργανώνουν την Παρασκευή στους δρόμους του Πολυγύρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού. 
Τα παιδιά εξηγούν, στην παρουσιάστρια της εκπομπής focus family και τους ακροατές της, ποιες είναι οι βασικές τους ανάγκες και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτές. 
Η ηχογράφηση έγινε σήμερα το πρωΐ στην αίθουσα του νηπιαγωγείου!
Μην το χάσετε!

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου & 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου