Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Η καλή ΕΕ και το κακό ΔΝΤ το παίζει τώρα η νεομνημονιακή κυβέρνηση. 
Μέχρι χθες, μας έλεγε, το καλό ΔΝΤ που θέλει κούρεμα χρέους και η κακή ΕΕ που το αρνείται! 
Το μνημόνιο είτε μόνο με τη ΕΕ είτε με ΕΕ και ΔΝΤ είναι μνημόνιο. 
Το μνημόνιο πρέπει να ξεφορτωθεί η χώρα και όχι να διαλέγει τους νεοαποικιοκράτες που θα κηδεμονεύουν την εφαρμογή του.
ΙΣΚΡΑ

Ψήφισε "ΟΧΙ" στην άρση ασυλίας του φυρερίσκου


Βραδιά CAPOEIRA στην πλατεία Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής


Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του ελληνικού Δημοσίου: Πάρτε πίσω τα 15 εκατ. από την Ελληνικός Χρυσός

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με απόφασή του, διατάσσει την ελληνική κυβέρνηση να εισπράξει από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός που συμμετέχει στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, 15,34 εκατ. ευρώ, συν τους τόκους!
Με την απόφασή του αυτή, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχε κάνει η Ελλάδα κατά… του εαυτού της, ζητώντας να μην εισπράξει τα 15,34 εκατομμύρια, όπως απέρριψε και την προσφυγή που είχε καταθέσει η Ελληνικός Χρυσός για να μην τα επιστρέψει στο Δημόσιο.

Πολύγυρος: Ελάτε να σας εξηγήσουμε τι σημαίνει "αριστερό" μνημόνιο...


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Δημαρχείο Πολυγύρου

Τον υποψήφιο για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχτηκαν χθες, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2015, στο δημαρχείο Πολυγύρου ο Δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου τον ενημέρωσε για την δεινή οικονομική κατάσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τα προβλήματα από την εφαρμογή του Καλλικράτη και τις ελλείπεις υποδομές στη Χαλκιδική. Τον ευχαρίστησε ακόμα για την καλή συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας στου στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εσωκομματικές εκλογές.

26 Δήμαρχοι της Βόρειας Ελλάδας λένε όχι στις εξορύξεις

Πρόσφατα στο Άγκιστρο Σερρών, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα Δημάρχων της Μακεδονίας-Θράκης, με θέμα την κατάσταση και τα δεδομένα της μεταλλευτικής εξορυκτικής δραστηριότητας στην Βόρεια Ελλάδα. Στην Ημερίδα εκδόθηκε το ακόλουθο Ψήφισμα, που υπογράφεται από 26 Δημάρχους της Μακεδονίας και της Θράκης και αποφασίστηκε να κοινοποιηθεί στα ΜΜΕ και να σταλεί σε όλους τους φορείς της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Το περιεχόμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:

Θέμα της Χαλκιδικής


Α.Ο. Πολυγύρου - Σ.Α. Στρατωνίου 68-66 Β΄ Εθνική -highlights