Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Όταν η εξουσία δείχνει το αληθινό της πρόσωπο

Ανελευθερία τύπου στη Χαλκιδική, η κατάσταση εξαίρεσης  συνεχίζεται.
 Στον Πολύγυρο, προχθές Δευτέρα 23/11/2015 ολοκληρώθηκε η νιοστή θα λέγαμε δικαστική διαδικασία ενάντια σ’ αυτούς που αντιτίθενται στον παραλογισμό της καταστροφής της ΒΑ Χαλκιδικής.
Ολοκληρώθηκε ως διαδικασία συγκεκριμένη γιατί έπεται και συνέχεια αφού ο ένας από τους συναγωνιστές θα πρέπει να ξανανέβει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να απολογηθεί σε επίπεδο εφετείου αυτή τη φορά για την κατοχή κροτίδων ψαρέματος που του απέφεραν πρωτόδικα 4 μήνες φυλάκισης και 200 ευρώ πρόστιμο.
Τέσσερις (4) μήνες με αναστολή και 200 ευρώ είναι τα λάφυρα του ελληνικού κράτους από τη χωρίς προηγούμενο επιδρομή την Τσικνοπέμπτη του ’13 στην Ιερισσό. Φαινομενικά κάτι λιγότερο από ψίχουλα για τα άδεια ταμεία του ελληνικού κράτους αν αναλογιστεί κανείς το κόστος μιας κατασταλτικής επιχείρησης σαν αυτή που έλαβε χώρα στην Ιερισσό στις 7/3/2013 με κουκουλοφόρους ΕΚΑΜίτες, ορδές ΜΑΤ και σχολεία βομβαρδισμένα με χημικά.

Απ. Πάνας: Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη ξεκινούν τις διαδικασίες ανασυγκρότησης

Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη ξεκινούν τις διαδικασίες ανασυγκρότησης τους, διαδικασίες που γίνονται σε ένα θολό πολιτικό τοπίο με έντονο το στίγμα της αβεβαιότητας στην ελληνική κοινωνία.
Η νέα αρχή που έκανε το ΠΑΣΟΚ με τη συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ και τις κινήσεις πολιτών δημιουργεί ένα άλλο κλίμα στη προσπάθεια ανασυγκρότηση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς, ενισχύοντας την ελπίδα για ένα γόνιμο διάλογο και με όλους αυτούς που μέχρι τώρα δε συμπορεύτηκαν μαζί μας .