Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Αλέκος Αλαβάνος: Μέσα από την αριστερά έχει γίνει τερατογένεση: Η κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο χαιρετισμός του Αλέκου Αλαβάνου στη συνδιάσκεψη της ΛΑΕ
«Λύπη, ντροπή, ενοχές, παραίτηση, απογοήτευση κυριαρχούν σήμερα στη ψυχή του κόσμου της Αριστεράς στην Ελλάδα. Όταν από παράδοση ζωγράφιζαν μέσα στην καρδιά τους την αριστερά με ένα φωτοστέφανο, που εξέφραζε τον ενθουσιασμό, το όραμα, το πάθος, την πίστη , την αθωότητα.
Αυτή την εβδομάδα ο Μεϊμαράκης στην Βουλή εξαπέλυσε τις πιο βαριές κατηγορίες ενάντια στην Αριστερά : «μνημονιακή αριστερά», «νεοφιλελεύθερη αριστερά». Δεν έχει επιχειρήματα; Έχει παρόμοια επιχειρήματα με αυτά που έχουμε εμείς όταν κατηγορούμε τη δεξιά παράταξη ότι μέσα από τα σπλάχνα της βγήκαν χούντες και ακροδεξιά.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Θεσσαλονίκης: «Όχι στην κατεδάφιση του Ασφαλιστικού - Υπάρχει άλλος δρόμος»


Πολύγυρος: Πυροσβέστες εκπαιδεύουν ...εκπαιδευτικούς

Από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου, που αποτελούνταν από τον Επιπυραγό κ. Αζά Αντώνιο και τον Πυρονόμο κ. Βλάχο Χρήστο, ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν  οι  45 περίπου εκπαιδευτικοί του σχολικού συγκροτήματος του 1ου Δημοτικού, του 2ου Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου. 
Αρχικά, σε θεωρητικό επίπεδο,  έγιναν κοινωνοί των μέτρων ασφάλειας του κτηρίου και της πρόληψης του κινδύνου της πυρκαγιάς, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκαν σε θεωρητικό επίπεδο στην αντιμετώπισή της  και στο τέλος προσέγγισαν βιωματικά τον τρόπο κατάσβεσης σε περίπτωση εκδήλωσής της.

Καλά να πάθουμε...

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Ο Δήμαρχος παραπληροφορεί . . .

Του Αθ. Γ. Καρίνα
Στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Δημάρχου Αριστοτέλη, κου Γ. Ζουμπά, στην τηλεοπτική εκπομπή «Όψεις & Απόψεις» του «Εγνατία TV» δήλωσε τα εξής : «Η δική μας παράταξη εκλέχθηκε με τη σημαία ότι θα εμποδίσει ή θα προσπαθήσει να εμποδίσει την επέκταση των μεταλλείων στην περιοχή μας και βέβαια το ότι κέρδισε τις εκλογές απέναντι σε μία εταιρεία με τα μέσα που διαθέτει ο χρυσός σημαίνει ότι πραγματικά και η κοινωνία ήταν με τη δικιά μας άποψη, γιατί καταλαβαίνετε ότι ένας απλός συνδυασμός, ο δικός μας, τα έβαλε με ένα μεγαθήριο - εταιρεία και τους αντιπάλους που τους υποστήριζε, παρόλα αυτά καταφέραμε και κερδίσαμε τις εκλογές.»

Γ. Βαγιωνάς: Να επισπευσθεί το θέμα των απαλλοτριώσεων του Εθνικού Δικτύου Θέρμης- Γαλάτιστας

Ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπίρτζης Χρήστος, με θέμα τη διαπλάτυνση του δρόμου Θέρμης-Γαλάτιστας από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Χαλκιδικής Βαγιωνά Γεώργιο.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Σπίρτζη Χρήστο
Η διαπλάτυνση του τμήματος του Εθνικού Δικτύου Θέρμης- Γαλάτιστας μήκους περίπου 23 χιλ. έχει «βαλτώσει» στα νερά της γραφειοκρατίας και στις 9.3.2015 υπέβαλα ερώτηση με αριθ. 611 στο τότε αρμόδιο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και έλαβα απάντηση στις 3.4.2015 με αριθ. 3874. Επισυνάπτω αντίγραφα αυτών.