Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΗΣΥΧΙΑ

Νοέμβρης 2015, το τρίτο μνημόνιο είναι γεγονός, οι αναστεναγμοί και η απελπισία γενικότερα των Ελλήνων, του μεγαλύτερου αριθμού, είναι σε καθημερινή βάση. Τα κόμματα έχουν τα χαβάδια τους, άλλα πάνε για να εκλέξουν αρχηγό, και άλλα, είναι ως συνήθως στην καρακοσμάρα τους (όλα είναι δηλαδή, αλλά…).
Τα «μέτρα» που ψηφιστήκαν και θα ψηφιστούν για εμάς ΧΩΡΙΣ εμάς, φέρνουν και άλλα βάσανα στον κοσμάκη. Ο χειμώνας, όπως λένε και οι «ειδικοί» προβλέπεται όχι απλά δύσκολος, αλλά ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ. Κάποιοι, αντέχουν ακόμα, έχουν «αποθέματα», κάποιοι άλλοι όμως, που ήδη ζουν με ψίχουλα, από τα όποια επιδόματα, τις όποιες «παροχές», βλέπουν με μεγάλη ανησυχία την καρατόμηση τους που έρχεται ολοταχώς.

Tiverious 19/11 στον Πολύγυρο


ΠΟΞ για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ

Με αφορμή τη δεύτερη κατά σειρά, αναβολή έναρξης υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ για την περίοδο 2015-2016, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, εκφράζει τις ανησυχίες της και τον προβληματισμό της για την εξέλιξη αυτή.
Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, πέραν της ιδιαίτερης σημασίας του για τις κοινωνικές ομάδες και τους συμπολίτες μας στους οποίους απευθύνεται, αποτελεί επιπρόσθετα, βασικό στήριγμα της λειτουργίας μεγάλου αριθμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων καταλυμάτων αλλά και πολλών περιοχών της χώρας, που βασίζονται στη χειμάζουσα αγορά εσωτερικού τουρισμού. 

Αξιέπαινη πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δ.Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 
ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
Αγαπητοί γονείς
Τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας ανείπωτης ανθρωπιστικής τραγωδίας. Η χώρα μας έχει δεχθεί μεγάλα κύματα προσφύγων από τη Συρία, ανθρώπων οι οποίοι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης  στη  χώρα τους αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν, να διασχίσουν το Αιγαίο και να ζητήσουν άσυλο στην Ε.Ε. Όσοι από αυτούς καταφέρνουν να φτάσουν στα ελληνικά νησιά μας, υποφέρουν τουλάχιστον από υποθερμία και οι περισσότεροι έχουν απολέσει όλα τους τα υπάρχοντα.

Δίψα για χρυσό - Pascua Lama

Σ.Α. Στρατωνίου – Α.Σ. Καστοριάς 74-72 (Β΄ Εθνική highlights)

Ενημερωτική εκδήλωση για φορείς και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης , στις Βρυξέλλες.

Τα βασικά χαρακτηριστικά και οι στόχοι του νέου ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020 αποτέλεσαν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ενημερωτικής επίσκεψης  που διοργάνωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες η ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  και του SPD  ΕύαΚαΐλη.
Εκπρόσωποι φορέων  και νέοι αυτοδιοικητικοί  συμμετείχαν στην επίσκεψή , ύστερα από πρόσκληση της κ. Καΐλη, παρών ήταν και ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής και υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Χαλκιδική κ. Πάνας Απόστολος.