Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΓΛΥΚΟ & Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ

Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία, τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ μέτρα που πήρε η εκεί κυβέρνηση με απαγορεύσεις κυκλοφορίας, κλείσιμο συνόρων, κλπ, κλπ, κλπ, οι δικοί μας μαϊντανοί, έκαναν λέει «ΣΥΣΚΕΨΗ», λόγω των παραπάνω γεγονότων! Ρε αδέλφια, τι έκαναν τα παλικάρια μας;
ΣΥΣΚΕΨΗ;
Το λες, και γεμίζει το στόμα, όπως όταν λες στον άλλο, «Ρε αει ……υ».
Αναρωτιέμαι ΕΓΩ ο αφελής Έλληνας μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους, ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ;
Πρώτα απ’ όλα, για να μη ξεχνάμε κάποιες λεπτομέρειες, ΕΣΕΙΣ κύριοι της «κυβέρνησης», οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, οι…. «Δημοκράτες», είστε εκείνοι που ΔΕΝ πιστεύετε στην ασφάλεια της χώρας και αφήνετε να περνά μέσα σε αυτήν κάθε καρυδιάς καρύδι.

Παρίσι 13-11-2015

Ημερολόγιο δρόμου

Το Δάσος των Χριστουγέννων ξεκινά στην Ιερισσό!


Για πρώτη φορά η ιστορία της Αρναίας στην οθόνη Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στις 12.00 στην Αίθουσα Μητροπολίτη Σωκράτη (Δημαρχείο Αρναίας)

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη παρουσιάζουν για πρώτη φορά δύο αρχαιολογικές ταινίες της Ελένης Στούμπου-Κατσαμούρη, που αναδεικνύουν την ιστορία της Αρναίας Χαλκιδικής. 
Πρόκειται για τον "Προφήτη Ηλία Αρναίας" 45'.00'', 2004, που παρουσιάζει ζωντανά την εξέλιξη της συγκλονιστικής ανασκαφικής έρευνας στο λόφο του Προφήτη Ηλία, που αποκάλυψε κατοίκηση στην περιοχή από τα προϊστορικά μέχρι τα βυζαντινά χρόνια και το "Φιλοδώρημα του μαστόρου", που καταγράφει το γνωστό έθιμο με αφορμή την κατασκευή της ξύλινης στέγης του Αγίου Στεφάνου, μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2005 και την ανασκαφή που έφερε στο φως ανέλπιστα ευρήματα από τον 4ο μέχρι τον 20ο αι.
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους, Ιωάννης Κανονίδης, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γεώργιος Ζουμπάς και η σκηνοθέτρια, Ελένη Στούμπου-Κατσαμούρη.

Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Η Κ.Ο του Κ.Κ.Ε Ν.Μουδανιών διοργανώνει εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 18:30 στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Ν.Μουδανιών. 
Θα προβληθεί η ταινία "Ο Αληθινός Φασισμός".