Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

Την τρέλανε ο "δικός" μας...


Συνεργάσιμος δανειολήπτης

Σκουριασμένοι τακτικισμοί και μια εταιρεία σε πανικό

Σήμερα στις 12:57 μ.μ., το γνωστό φερέφωνο της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., το blog “Πολίτες Αριστοτέλη”, με έκτακτη ανάρτηση, ανακοίνωσε ότι “Νέα εμπρηστική επίθεση είχαμε στο εργοτάξιο των Σκουριών. Στο στόχαστρο των εμπρηστών μπήκαν και πάλι μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για εργασίες στον Καρατζά Λάκκο” . Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι το γεγονός έλαβε χώρα εχτές το βράδυ, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει γιατί το “έκτακτο” ανακοινώθηκε με τόσες ώρες καθυστέρησης.
Μια μέρα λοιπόν, πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας – στην οποία για πρώτη φορά ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. – χωρίς δημοσιογράφους και ΜΜΕ, “τυχαίνει” να καταστρέφονται μηχανήματα εργολάβων της εταιρείας και την επικοινωνιακή διαχείριση του συμβάντος να αναλαμβάνουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα που συνδέονται άμεσα με την εταιρεία.

Ανακοίνωση Σωματείων Εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας για την νέα εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων «Αγία Βαρβάρα», το Επαγγελματικό Σωματείο Μεταλλωρύχων Υπογείων Στοών Μεταλλείων Κασσάνδρας, το Σωματείο επιστημονικού προσωπικού Μεταλλείων Κασσάνδρας «Ο Αριστοτέλης», το Σωματείο εργολάβων και υπεργολάβων Δήμου Αριστοτέλη,
καταδικάζουμε από κοινού με οργή και αγανάκτηση τη νέα εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στον χώρο εργασίας μας.
Είναι πασιφανές ότι κάποιοι εξακολουθούν να γράφουν στις σόλες των παπουτσιών τους τους τις δικαστικές αποφάσεις και το ιερό δικαίωμα 2.000 κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής στην εργασία και αναρωτιόμαστε αν αυτή η εμπρηστική αδιαφορία σχετίζεται με την πρόσφατη συνάντηση που είχαν μέλη του συντονιστικού κατά των εξορύξεων με τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Μπήκε άραγε σε εφαρμογή το σχέδιο «τέλος το πάρτυ της καταστολής στις Σκουριές», όπως μας ανακοίνωσαν με στόμφο φίλα προσκείμενες εφημερίδες προς αυτούς;

Ο μαλαπέρδας του ΣΥΡΙΖΑ που αντέγραψε τον Άδωνι

Σιμορέλης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): "Και να μην υπήρχε το μνημόνιο θα έπρεπε να το έχουμε εφεύρει" !!!

Έδωσε "γραμμή" ο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα απεργούμε...