Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω

Για το θέμα διάβασε ΕΔΩ

Σύστημα κατάταξης ξενοδοχειακών καταλυμάτων με το σύστημα των αστέρων


Με βάση το Π.Δ. 43 (ΦΕΚ 43Α/07-03-2002) εισήχθη στην Ελλάδα το νέο σύστημα κατάταξης των κυρίων ξενοδοχειακών καταλυμάτων με το σύστημα των αστέρων. Στο εν λόγω Π.Δ. αναφέρονται οι τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα καταλύματα ώστε να καταταγούν στην προβλεπόμενη κατηγορία.
Αφορά:
==Ξενοδοχεία Κλασικού Τύπου.
==Ξενοδοχεία Τύπου Motel.
==Ξενοδοχεία Τύπου Επιπλωμένων Διαμερισμάτων.
==Ξενοδοχεία Μικτού Τύπου (κλασικού τύπου και επιπλωμένων διαμερισμάτων).

Παροιμίες Βουλής

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Ε λοιπόν εγώ θα μιλήσω για σχοινί. Γιατί είμαι «επί ξύλου κρεμάμενος» χάρη στις πολιτικές που κηφήνες «του σχοινιού και του παλουκιού» γαλάζιοι, πράσινοι και τώρα πορτοκαλί, εφαρμόζουν στην δική μου πλάτη. «Παρατράβηξε το σχοινί» κι ο κόσμος πιστεύει πως «χρειάζεται σχοινί και σαπούνι» σε όλα τα παράσιτα της Βουλής. «Το πήρε σκοινί κορδόνι» ο κάθε βουλευτής, έμαθε απέξω μια ατάκα χωρίς να ξέρει καν τι σημαίνει και νομίζει πως «θα βγει λάδι».
Ούτε λίγοι μήνες δεν πέρασαν κι οι καινούριοι δοσίλογοι «έπεσαν με τα μούτρα στο ψητό» κάνοντας τσιμπούσι «στην υγεία των κορόιδων» που έκαναν το λάθος να τους ψηφίσουν.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ INDICATOR.GR
Ολόκληρη η συνέντευξη του Παναγ. Λαφαζάνη, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, στο Indicator.gr έχει ως εξής:
Ερωτ: Καταρχάς, θα θέλαμε να μας πείτε ποια είναι η γνώμη σας για τα αποτελέσματα των εκλογών.  
Απαντ: Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι συνέπεια των εκλογών-εξπρές,οι οποίες έγιναν σχεδόν Αυγουστιάτικα μόνο και μόνο για να αιφνιδιάσουν και να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού με έναν εκβιαστικό τρόπο.Ο κόσμος προσήλθε στις κάλπες-όσοι προσήλθαν τουλάχιστον,γιατί είχαμε μια μεγάλη αποχή-χωρίς να γνωρίζει ακριβώς τις συνέπειες του τρίτου μνημονίου που συνομολόγησε η κυβέρνηση και ψήφισε από κοινού με την Νέα Δημοκρατία,το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι στη Βουλή.