Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Μα τί ξεφτίλα είναι αυτή; #syriza

Μιχαέλα Κυργιαφίνη - Μοίρες


Στίχοι-μουσική: Μιχαέλα Κυργιαφίνη
Ώρες πολλές στέκει η Κλωθώ να γνέθει τη ζωή μου
το άνοιγμα απ'τα μάτια μου τη πρώτη αναπνοή μου
δίχως ερώτηση καμιά με πέταξε στη μάχη
ποτέ της δε μου μίλησε για των θνητών τα πάθη

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ - ΙΣΚΡΑ
Φρίκη αισθάνθηκε ο αριστερός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, ακούγοντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να καθορίζει τη Δευτέρα, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησής του, τις προτεραιότητες της κυβέρνησής του: «Τους επόμενους κρίσιμους είκοσι (!) μήνες έχουμε, μετά την ταχύτατη και επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, τρεις άμεσες προτεραιότητες: Την απομείωση του χρέους, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τη δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για την προσέλκυση ξένων ιδιωτικών επενδύσεων».

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ "ΣΟΦΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως χαρτί περιτυλίγματος το πόρισμα της Επιτροπής των λεγόμενων «Σοφών», προκειμένου να δώσει επιστημονικό επίχρισμα στη δέσμευση που ανέλαβε με το 3ο μνημόνιο, που από κοινού ψήφισαν στη Βουλή ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ, για πλήρη κατεδάφιση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης, των συντάξεων και όλων των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Οι ιερείς ευλογούνε το άδικο, η κυβέρνηση το προστατεύει κι οι πλούσιοι το εφαρμόζουν.

Η πιο άχρηστη δεξιά κυβέρνηση έχει χάσει το μπούσουλα. Πιστεύει ότι θα τη σκαπουλάρει επειδή αυτοχαρακτηρίζεται «αριστερή». Κι επειδή κάποιοι άλλοι αυτοχαρακτηρίζονται «αντιπολίτευση» αντί να χαρακτηριστούν αυτό που είναι: Ψοφίμια. Δηλαδή, αν αυτοχαρακτηριστώ «αστροναύτης» θα σημαίνει πως πήγα βόλτα στο διάστημα χωρίς να το κουνήσω από τη γη;
Έχουμε και λέμε λοιπόν. Περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις. Έμειναν μερικά ψιλά, τα θέλουν κι αυτά. Πως θα ζήσουμε; Δεν θα ζήσουμε. Θα ζουν οι πλούσιοι, οι κηφήνες, τα παλιοτόμαρα κι απατεώνες. Αυτοί ζούσαν πάντα καλά κι εμείς τους θρέφαμε. Αφού εμείς δεν διώχνουμε τα παράσιτα, δεν πρόκειται να ξεκουμπιστούν από μόνα τους.

Ουφ... Ευτυχώς καθησύχασε & ο Σταθάκης και τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι!

Ο τυπάκος που θα δώσει τη χαριστική βολή στην ελληνική κοινωνία!


Η Χαλκιδική φιλοδοξεί να κατακτήσει τη Γαλλική αγορά!

Στις 10-13 Οκτωβρίου, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής σε συνεργασία με ιδιώτες και φορείς της περιοχής φιλοξένησε το ετήσιο Meeting του Association of Travel and Tourism Journalists of France. Στην φετινή συνάντηση στη Χαλκιδική συμμετείχαν 75 γάλλοι δημοσιογράφοι (AJT) που εξειδικεύονται στον τουρισμό, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ξεναγηθούν στη Χαλκιδική.
 Η Ένωση αριθμεί πάνω από 170 μέλη, τα οποία προέρχονται από όλους τους χώρους των ΜΜΕ (έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο, internet) και κάθε χρόνο επιλέγεται ένας όχι τόσο αναγνωρίσιμος τουριστικός προορισμός για τη Γαλλία, ώστε να «ανακαλυφθεί».

Ευθ. Καρανάσιος: Ενωμένοι. Για το καλό της πατρίδας μας!

Οι εκλογές για ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ , είναι μια δημοκρατική διαδικασία. Είναι μια ευκαιρία για ενδελεχή διάλογο και αυτοκριτική. Μια διαδικασία που οδηγεί σε δημοκρατικούς διεξόδους ,σε ανοιχτούς ορίζοντες, σε νέες ατραπούς.
Με γνώμονα το καλό της Πατρίδας μας πάνω από όλα και με μοναδικό κριτήριο την ανασύνταξη δυνάμεων άξιων και σταθερών , ανθρώπων που μπορούν να εμπνεύσουν και να δημιουργήσουν νέες δυνατότητες και προοπτικές για όλους τους Έλληνες, πορευόμαστε.
Με μοναδικό κριτήριο το καλό της χώρας μας που δοκιμάζεται σκληρά , ειδικά τούτη την περίοδο.