Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Π. Λαφαζάνης για όλους και για όλα (βίντεο)

Καταιγιστικός ο λόγος που Παναγιώτη Λαφαζάνης που μίλησε για όλους για όλα σε μεταμεσονύχτια εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού «ΚΟΝΤΡΑ».
Ασχετα αν συμφωνεί κανένας ή όχι με τα λεγόμενα του επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» πρέπει να του αναγνωριστεί ότι απάντησε χωρίς υπεκφυγές στα ερωτήματα που του τέθηκαν.
Αναφέρθηκε στο ποιοι παράγοντες συνετέλεσαν ώστε το πολιτικό μόρφωμα της «ΛΑΕ» να υποστεί εκλογική ήττα, καυτηρίασε με δριμύτητα την ασκούμενη πολιτική από τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε ότι η καινούργια πολιτική προσπάθεια στην οποία ηγείται, θα ανασυνταχτεί και θα περάσει στην επίθεση. Μπορεί να χάσαμε την μάχη, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο δήλωσε χαρακτηριστικά και προέβλεψε ότι σύντομα θα έχουμε σημαντικές πολιτικές εξελίξεις.

Το όνομα της Ρ. Δούρου θα δώσει ο Μελισσανίδης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ


Με μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν καρδιαγγειακός έλεγχος στο Κ.Α.Π.Η. Ορμύλιας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε  στο Κ.Α.Π.Η.  Ορμύλιας το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού Καρδιαγγειακού Ελέγχου που διοργάνωσε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».
Οι ενδιαφερόμενοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο Λιπιδαιμικού Προφίλ (Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, γλυκόζη αίματος κ.α.) και μέτρηση αρτηριακής πίεσης, από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα όσους εξετάστηκαν για τα ευρήματα του ελέγχου.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Ποιο σήμα στέλνει ο κος Σκουρλέτης στους ξένους επενδυτές ;

Γράφει ο Αθανάσιος Γ. Καρίνας
 Στο πλαίσιο της συζήτησης στη βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, στις 6-10-2015, ο υπουργός ΠΑΠΕΝ κος Σκουρλέτης δήλωσε σχετικά με τις Σκουριές τα εξής, απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης : «Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος όταν λέτε ότι ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε, με βάση αυτές τις αξίες που σας ανέφερα, τις Σκουριές, δίνει λάθος σήμα στο διεθνές επενδυτικό κοινό. Αν θέλετε να δώσουμε το σήμα ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν έχει κανόνες, που δεν προστατεύει το περιβάλλον, ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα τριτοκοσμική, τότε και πάλι εδώ διαφωνούμε. Όχι λοιπόν. Η Ελλάδα είναι μια χώρα ευρωπαϊκή.»

Οι στοιχηματικές "βλέπουν" άνετα Τζιτζικώστα


Έως τέλος Οκτωβρίου οι δηλώσεις για τα τετραγωνικά μέτρα των ηλεκτροδοτούμενων χώρων στο Δήμο Πολυγύρου

Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι όσοι έχουν τακτοποιήσει αυθαίρετα κτίσματα με το Ν. 4178/14 και όσοι έχουν δηλώσει στο παρελθόν εκ παραδρομής ανακριβή τετραγωνικά μέτρα των κατοικιών τους ή και άλλων κτισμάτων να προσέλθουν στα Δημοτικά Καταστήματα στον Πολύγυρο, τη Γαλάτιστα, την Παλαιόχωρα και την Ορμύλια, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να δηλώσουν τα πραγματικά στοιχεία των κτισμάτων μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2015.