Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Αυτός ο Προβόπουλος...


Ευτυχώς υπογράψαμε το #Mnimonio3 για να μείνουμε στο ευρώ... χωρίς ευρώ!

Πολύγυρος, Συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τη συνδρομή των προσφύγωνΤο πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ Χαλκιδικής σε συνεργασία με την ΑΡΣΙΣ, κοινωνική οργάνωση υποστήριξης νέων, (www.arsis.gr) συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.
Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται στο κτίριο του ΟΤΕ στον Πολύγυρο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε: 
 Αυγέρος Αστέριος 6974457519 - 439059
Συγκεντρώνουμε:
- νερά ατομικά, χυμούς ατομικούς, γάλατα μακριάς διάρκειας,
- κονσέρβες (όχι χοιρινό), σταφίδες, ξηρούς καρπούς, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, παστέλια, φρούτα, το καλύτερο είναι οι χουρμάδες που τρέφουν χωρίς να προκαλούν δίψα
- βρεφικές κρέμες, φρουτόκρεμες, γάλα σε σκόνη, πάμπερς, μωρομάντηλα, μάρσιπο,
- σερβιέτες, χαρτιά υγείας, σαπούνια ατομικά, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες,

ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Γράφει ο Β. Τσούγκαρης
Καθημερινά στη χώρα μας σκάει και από ένα άσχημο, μόνο που, δε ξέρω, ο ΕΛΛΗΝΑΣ, δεν αντιδρά, ΔΕΝ κάνει τίποτα, αφήνει τις υποτιθέμενες κυβερνήσεις να οργιάζουν σε βάρος του, να τον φορτώνουν με χίλια δυο, και να βγαίνουν και από πάνω, βγάζοντας τον φταίχτη….
ΝΑΙ, ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ, το έχω ξαναγράψει, ΦΤΑΙΜΕ, γιατί σας ψηφίζουμε ενώ ΞΕΡΟΥΜΕ, το έχουμε ζήσει, πόσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, και «ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΤΡΕΙΣ» είστε….
Ίσως γι αυτό και ΔΕΝ αντιδρούμε, ίσως γι αυτό κάναμε μια τεράστια γούβα στους καναπέδες μας, γιατί σκεφτόμαστε το φταίξιμο μας, για να μη το πω αλλιώς.
Βγαίνουν λοιπόν «Δημόσιοι Λειτουργοί» (τώρα), και λένε πως ΑΝ δεν είχαμε τη διαφθορά στη χώρα μας, ΔΕΝ θα ήμασταν χρεωμένοι, μιας και η …. Διαφθορά, κοστίζει κάποια, πολλά, δισεκατομμύρια….

O υπ. αρχηγός της Ν.Δ. Α. Γεωργιάδης στη Χαλκιδική

Όπως μας ενημερώνει η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, ο υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, στα πλαίσια του εσωκομματικού προεκλογικού αγώνα θα επισκεφθεί τη χαλκιδική.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης: