Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Στη λίστα υποστηρικτών του Τζιτζικώστα

Ιωάννης Γιώργου, Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και Νικόλαος Καραμανλής, Δικηγόρος

Κυρία Ιγγλέζη ξεπουλιέται τμήμα της Ιερισσού! Ενδιαφέρονται Καναδοί για την "αγορά";

Διαβάζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση του ΒΗΜΑΤΟΣ:
«Αναπτύσσοντας το μέλλον» είναι το μήνυμα του 16ου Συνέδριου για την Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας - Prodexpo που έκανε έναρξη εργασιών την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης, διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ειδικοί εμπειρογνώμονες και διαχειριστές ακινήτων μεγάλων οργανισμών και τραπεζών παρουσιάζουν την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Ελληνικής Αγοράς Ακινήτων και δίνουν τις δικές τους προτάσεις για το πως μπορεί η ανάπτυξη και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας να αποτελέσει κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας....

Πόρισμα κόλαφος για την ... νομιμότητα της Ελληνικός Χρυσός

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής βρίσκονται δύο σημαντικά πορίσματα της Επιθεώρησης Περιβάλλοντος για την Ελληνικός Χρυσός τα οποία βεβαιώνουν μια σειρά από παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας εκ μέρους της εταιρείας στις εγκαταστάσεις της στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και συγκεκριμένα στις Μαύρες Πέτρες, στον Μαντέμ Λάκκο που αποδεικνύουν ότι η εταιρεία προκάλεσε ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος ενώ παράλληλα δημιούργησε κινδύνους για περαιτέρω υποβάθμιση.

"Μη διανοηθεί ο Τσίπρας να φέρει νέα μέτρα λιτότητας στη βουλή... γιατί θα τα ψηφίσουμε!"

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Επιμέλεια: Μάνος Κατσαβαβάκης
Με την εκτός έδρας ήττα με 63-62 από το νεοφώτιστο Αγρίνιο άρχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής , χάνοντας σε πρεμιέρα μετά από 12 χρόνια(μοναδική ήττα σε ξεκίνημα Εθνικού πρωταθλήματος το 2003 από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου του Γιάννη Δασκαλόπουλου με 88-73). Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ άσχημα τον αγώνα 7-0(3') και 24-15(8'), αλλά οι αθλητές μας δυνάμωσαν την άμυνα τους και πέρασαν μπροστά με 26-30(17'). Σε εκείνο το σημείο οι πολλές άστοχες βολές δεν μας άφησαν να πάρουμε μεγαλύτερο προβάδισμα και έτσι οι γηπεδούχοι επανέκαμψαν (49-42 στο 27'.53-47 στο 30').

Δήμος Ν. Προποντίδας: Χορήγηση άδειας καυσοξύλευσης

Οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ν. Προποντίδας έχουν δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να καταθέσουν στο Δασαρχείο Πολυγύρου αίτηση χορήγησης άδειας καυσοξύλευσης για την κάλυψη ατομικών τους αναγκών. 
Η αίτηση κατατίθεται από τον αρχηγό της οικογένειας και αφορά την υλοτόμηση μέχρι δύο τόννους καυσόξυλων από αείφυλλα πλατύφυλλα (πουρνάρι, κουμαριά, σχοίνος, ρείκι και αριά). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με το Δασαρχείο Πολυγύρου στα παρακάτω τηλέφωνα: 2373021686 και 2371021684.