Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

"Ο Ηλίθιος": Δημόσια αυτοκριτική ενός πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι τόσο ουσιαστικό η καυστική δημόσια αυτοκριτική που μας κάνει το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος Μάριος Διονέλλης, όσο η πληροφόρηση που μας δίνει για την οβιδιακή μετάλλαξη στελεχών του κυβερνητικού κόμματος. Απολαύστε το κείμενο του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς».
Ο Ηλίθιος
Τώρα που έρχονται τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ (του διατηρούμενου και για φέτος και για το '16 ΕΝΦΙΑ) ανέσυρα από το αρχείο μια φωτογραφία από τα παλιά. Αρχές Οκτωβρίου του "14, ακριβώς ένα χρόνο πριν στο Ηράκλειο Κρήτης, οι κοινωνικοί φορείς και οι οργανώσεις, τα κόμματα της τότε αντιπολίτευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο και καλύτερο, καλούσαν σε πανστρατιά δυνάμεων για την αντιμετώπιση του φόρου.

Και μετά το παραμύθι και την προεκλογική κοροϊδία με απόφαση του ΣτΕ ξεκινάνε ξανά οι εργασίες στις Σκουριές

12ο ΠΕΡΑΣΜΑ ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ - 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Συγκέντρωση μεταλλωρύχων στις Σκουριές (video)

"Κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη αλλά κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, μέχρι την τελική δικαίωση, την ξεκάθαρη πολιτική λύση για το οριστικό άνοιγμα των Μεταλλείων Κασσάνδρας"
Αυτό το μήνυμα έστειλαν σήμερα στους εργαζόμενους και στους κατοίκους της Χαλκιδικής, που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στις Σκουριές, οι εκπρόσωποι των Σωματείων Εργαζομένων, που εξήγησαν τι σημαίνει στην πράξη η νέα απόφαση του ΣτΕ που ανακαλεί προσωρινά την απόφαση της ανάκλησης τεχνικών μελετών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή εργασιών και τις διαθεσιμότητες των εργαζόμενων, και ποιές θα είναι οι επόμενες ενέργειές τους.

Ώπα... Τι είπε; Λάθος το απέδωσε η εφημερίδα;


Σκουρλέτης: Περιμένουμε από την "Ελληνικός Χρυσός" να τιμήσει την υπογραφή της
"Ποτέ δεν είπε η κυβέρνηση ότι θέλει να κλείσει η επιχείρηση Ελληνικός Χρυσός" τονίζει Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας τονίζει ωστόσο πως "εκείνο που περιμένουμε από τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι να τιμήσει την υπογραφή της και να υλοποιήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Ο ελληνικός λαός απαιτεί από την κυβέρνησή του να υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, το περιβάλλον και τη νομιμότητα".

Ο Χαλκιδικιώτης που υπέγραψε για την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη

Τα πενήντα στελέχη που τον πρότειναν για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Τα ονόματα των στελεχών που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς να υπάρχει όνομα από τη Χαλκιδική.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν δημοσιοποίησε τα ονόματα.
Ανάμεσα σ' αυτούς που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη είναι και η υπογραφή ενός Χαλκιδικιώτη ...