Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Έλα ντε!

"Για ποιο λόγο ξαφνικά τόσο πολύ με έχει αγαπήσει ο κ. Μεϊμαράκης όταν πολιτικά, στην πρώτη του συνέντευξη τύπου μετά την απόφαση μου για εκλογές βγαίνει και με λέει ψευτράκο, πονηρούλη και πολιτικό αγύρτη; Πως είναι δυνατό να λέει ότι θέλει να με έχει πρωθυπουργό και να συνεργαστούμε ακόμα και με εμένα πρωθυπουργό; Αυτό είναι υποκρισία"... "Αν είμαι ψευτράκος, αν είμαι πονηρούλης, αν είμαι πολιτικός αγύρτης, αν κατέστρεψα τη χώρα επτά μήνες, γιατί θέλει να συνεργαστεί μαζί μου; Το λέει, δεν το θέλει. Το λέει γιατί έχει ένα στόχο να περάσει το μήνυμα, με τη βοήθεια της πλειοψηφίας των ΜΜΕ της διαπλοκής, ότι δεν υπάρχει καμιά διαφορά, όλοι είναι το ίδιο". (Αλέξης Τσίπρας για Βαγγέλη Μεϊμαράκη).
 Να στη λύσω εγώ την απορία Αλέξη μου:

Ο Τσίπρας προσπαθεί να πείσει το 65% των πολιτών της Καισαριανής που ψήφισαν #OXI στο δημοψήφισμα ότι το τρίτο μνημόνιο είναι ευλογία για τον τόπο

Τσίπρας – Μεϊμαράκης: Βρίζονται επειδή συμφωνούν!

Νίκος Μπογιόπουλος - Realnews
Ο ΣΎΡΙΖΑ και η Ν.Δ. ψήφισαν το ίδιο μνημόνιο. Ψήφισαν την ίδια δανειακή σύμβαση. Συμφώνησαν στο ίδιο κείμενο της 13ης Ιουλίου, αφού προηγουμένως είχαν συμφωνήσει και σε αυτό της 20ής Φεβρουάριου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. (μαζί με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι) υπέγραψαν ότι η κυβέρνηση -όποια και αν προκύψει-την επομένη της 20ής Σεπτεμβρίου:

H Λαϊκή Ενότητα σπάει την αστυνομοκρατία... της νέας δεξιάς, του Τσίπρα και της παρέας του


Επίθεση στο Τσίπρα από συζύγους μεταλλωρύχων στη ΔΕΘ


ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Να αποφύγουμε το «να σφαχτούμε» !!!

Η κατάσταση στην τοπική κοινωνία του Δήμου Αριστοτέλη, όπως έχει διαμορφωθεί μετά και την απαράδεκτη τεχνικά απόφαση του τέως Υπουργού ΠΑΠΕΝ κου Σκουρλέτη να ανακαλέσει τις άδειες λειτουργίας του μεταλλείου και υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., είναι εκρηκτική και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεσπάσει εμφύλιος, με ανεξέλεγκτες εξελίξεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στον «να σφαχτούμε» συγχωριανοί και κοντοχωριανοί μεταξύ μας.

Εργαζόμενοι Μεταλλείων: «Το ποτάμι στηρίζει τη νομιμότητα… Ο Σκουρλέτης να κάνει την αυτοκριτική του!»

Ο πρώην υπουργός ΠΑΠΕΝ Πάνος Σκουρλέτης, αντί να μαλώνει τον πρόεδρο του Ποταμιού, επειδή στην επικοινωνία του με την υπηρεσιακή κυβέρνηση ζήτησε το αυτονόητο, την τήρηση δηλαδή της νομιμότητας, καλό θα ήταν να κάνει την αυτοκριτική του σχετικά με το καταστροφικό λάθος που έκανε και έπεσε στις πλάτες εργαζομένων, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα καπρίτσια της ντόπιας υποψήφιας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Ιγγλέζη.

Εργαζόμενοι Μεταλλείων: Τιμούμε την στάση του ΚΚΕ

«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ»
Τις τελευταίες μέρες ζούμε το απόλυτο «αριστερό» παράδοξο, με τους νεόκοπους εκπροσώπους της «αριστεράς» να αντιδικούν πάνω στα πτώματα των εργαζομένων για το ποιος πρόλαβε και τους σκότωσε πρώτος εργασιακά. Δύο πρώην υπουργοί του ΥΠΑΠΕΝ μαλώνουν για το ποιος από τους 2 απέλυσε 2.000 εργαζόμενους οδηγώντας μια κοινωνία στην φτώχια. 2 κόμματα μάχονται για το ποιο θα κερδίσει τους αντιμεταλλευτικούς ψήφους.

Ο κ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΜΑΣ «ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ» ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

«ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ… ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ… ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΙΟΝΙΟ!
ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ, ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ
Μόνο ως αστεϊσμό για να «μας φτιάξει το κέφι», όπως έχει υποσχεθεί, μπορεί να εκληφθεί το σημερινό, προεκλογικό πυροτέχνημα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μεϊμαράκη περί διακομματικής επιτροπής που θα εκπονήσει  «εθνικό σχέδιο», στη θέση του τρίτου Μνημονίου και θα το υποβάλει προς έγκριση στους λεγόμενους «εταίρους».