Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΕΥΣΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία ήταν η συμμετοχή του κοινού στην πρώτη συμμετοχική γιορτή ανάδειξης τοπικών προϊόντων «Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός», που διοργάνωσε το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 το Πολιτιστικό - Αθλητικό - Μορφωτικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Πολυγύρου. Ο πεζόδρομος της πρωτεύουσας πλημύρισε από αυθεντικές τοπικές γεύσεις, προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, γαστρονομικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΕΛΠΙΔΑΣ Πολυγύρου

Η Ελπίς Πολυγύρου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λειτουργεί ακαδημίες ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών στο δημοτικό στάδιο Πολυγύρου. Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν και οι προπονήσεις διεξάγονται Δευτέρα –Τετάρτη 4.00μ.μ-6.30μ.μ και Σάββατο 10.00π.μ-12.30μ.μ από καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Τα τμήματα υποδομής συμμετέχουν κάθε χρόνο στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣΧ. Στα 12 χρόνια λειτουργίας η ομάδα μας κατέκτησε 8 φορές το πρωταθλήματα νέων-παίδων. Τελευταία κατάκτηση την περσινή χρονιά 2014-2015, όπου η ομάδα μας στέφθηκε πρωταθλήτρια Παίδων Χαλκιδικής .

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ -ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Πολύγυρος)

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 -ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Πολύγυρος)


Ευχαριστήριο της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου

Το Δ.Σ. της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη πραγματοποίηση της συναυλίας, που έγινε στις 22-08-2015, στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου. Ήταν μια από τις σπάνιες συναυλίες, που έχουν πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο και ήταν τυχεροί όσοι την παρακολούθησαν. Ευχαριστεί ιδιαίτερα την επιχείρηση Φιλοξένια και τον Γρηγόρη Τάσιο για την πολύτιμη βοήθεια, καθώς και το Δήμο Πολυγύρου για την φιλοξενία της Παιδικής Χορωδίας Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και της Ορχήστρας ΕΝΩΔΕΙΑ στις κατασκηνώσεις Μεταμόρφωσης.
 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Β. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μεταλλωρύχοι VS Λαφαζάνης18:30 στο Βlue Sky και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, live απέναντι στον Παναγιώτη Λαφαζάνη εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας. 

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών 2015 "...στη γη του Αριστοτέλη"


"ΘΕΜΑ" της Χαλκιδικής - Κυκλοφορεί Πέμπτη 3/9


ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Αυτόνομη στις εκλογές

  1. Οι πολιτικές εξελίξεις και οι  επερχόμενες εκλογές.
 Δυο μήνες μετά το σαρωτικό ΟΧΙ και την ψήφιση του Μνημονίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η χώρα οδηγείται σε εκλογές κάτω από το βάρος της διάσπασης και της ουσιαστικής κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυβέρνηση κατέρρευσε γιατί επέλεξε την προώθηση ενός τρίτου, βάρβαρου και σε ανοιχτή σύγκρουση τόσο με το 61% του συγκλονιστικού ΟΧΙ  όσο και με το μαζικό ρεύμα προς τα αριστερά που την έφερε στην εξουσία και το οποίο αρνείται να αποδεχθεί το συμβιβασμό με τους εκβιαστές, αρνείται να πάει σπίτι του και επιμένει να αντιστέκεται.

Σημαντικό πλήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων με 62 αποχωρήσεις

Με σοβαρές απώλειες προσέρχεται στις εκλογές ο Τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αφού μέχρι σήμερα εξήντα δύο (62) μέλη με σημαντικότερα αυτά του Δημήτρη Καπέλα (υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) και του Δημήτρη Παπαθανασίου (υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσαν δήλωση αποχώρησης από το κόμμα.
Η δήλωση έχει ως εξής: 
«Όσες και όσοι υπογράφουμε αυτό το κείμενο δηλώνουμε την αποχώρηση μας από τις οργανώσεις μελών και τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Τρικάλων.

Η χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ κι εμείς απέναντί της


Η νέα «περίοδος» στην οποία έχει εισέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, συνιστά για εμάς, όχι μια τακτική ή μερική υποχώρησή του σε σχέση με τις επιδιώξεις και εξαγγελίες του, αλλά μια στρατηγική ήττα ή, ακόμα καλύτερα, μια χρεοκοπία. Η ψήφιση του 3ου Μνημονίου, η ενεργητική υποστήριξή του και η μετατροπή του σε στρατηγικό ορίζοντα, ο άνευ όρων κυβερνητισμός και η πλήρης περιθωριοποίηση και απαξίωση του κόμματος, συνιστούν τους βασικούς λόγους γι’ αυτή τη χρεοκοπία, καθώς και για το γεγονός πως πλέον δεν μπορούμε να δούμε τους εαυτούς μας εντός ΣΥΡΙΖΑ, ούτε όμως και να υπερασπιστούμε την επιδίωξη της συνέχισης μιας αριστερής στρατηγικής με όχημα τον μεταλλασσόμενο ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύγυρος σήμερα (1-9-2015), ανοιχτή σύσκεψη στήριξης της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στη Χαλκιδική


Πρώτη ανοικτή σύσκεψη στήριξης της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 
Ώρα 8.00 μμ 
στο Δημαρχείο Πολυγύρου

Πολυφωνία!


Εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου

Η Νίκη Πολυγύρου, η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού μας, συνεχίζει και φέτος την λειτουργία των τμημάτων υποδομής και οργανώνεται για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Η διάρκεια λειτουργίας της Ακαδημίας θα είναι 9μηνη.
Έναρξη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και λήξη 29 Μαΐου 2016.
Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν για τη νέα περίοδο θα είναι από παιδιά γεννηθέντα το 2001 έως το 2009. Ο προγραμματισμός προβλέπει να λειτουργήσουν τμήματα ανά 2 ηλικιακά αγωνιστικά έτη και σε ελάχιστες περιπτώσεις να υπάρχει «μίξη» ηλικιών των αθλητών, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της αγωνιστικής προπόνησης, προετοιμασίας και ομοιογένειας των τμημάτων.
Την προσεχή  αγωνιστική περίοδο τα τμήματα της ακαδημίας θα λάβουν μέρος σε ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ αναγνωρισμένο από την Ε.Π.Ο. όπως και τα προηγούμενα έτη.

8ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΩΝ - ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ