Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Μετεκλογική έκπληξη

ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Μια συντονισμένη επιχείρηση κατασυκοφάντησης του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Λαϊκής Ενότητας με αφορμή τις εξελίξεις στις Σκουριές βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, με πρωταγωνιστική συμμετοχή γνωστών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αρχή έγινε στα τέλη Αυγούστου, αμέσως μόλις ο Πάνος Σκουρλέτης, διάδοχος του Π. Λαφαζάνη στο Υπουργείο ΠΑΠΕΝ, αποφάσισε την αναστολή έξι Τεχνικών Μελετών της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ που αφορούσαν την παραγωγή και εκμετάλλευση χρυσού. Τότε, κάποιοι έσπευσαν να χρεώσουν στον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας δήθεν αδράνεια και αδιαφορία για τις Σκουριές επί υπουργίας του.

2,0% + 0,3% = Δημοκρατική Συμπαράταξη

Μεταλλείο Ολυμπιάδας: έγκλειστοι για 7η μέρα

Για τους, για 7η μέρα, έγκλειστους μεταλλωρύχους στα υπόγεια της Ολυμπιάδας τελέστηκε σήμερα Αγιασμός, παρουσία των οικογενειών τους και των συναδέλφων τους.
Τη συμπαράσταση του δήλωσε και ο Βουλευτλης Χαλκιδικής, Γ. Βαγιωνάς που έμεινε για αρκετή ώρα δίπλα στους εγκλωβισμένους και με την ιδιότητα του γιατρού, τους έδωσε συμβουλές για την υγεία τους.

Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ * Παρασιτικοί εναντίον Παραγωγικών – Γ’Σκεπτόμενος Πολίτης
Σε κάποια τριτοκοσμικά μέρη, η Πολιτεία (άκουσον-άκουσον) εφευρίσκει ηλεκτρονικούς τρόπους, γιά να συντομεύσει τον χρόνο αδειοδότησης μεταλλευτικών projects (δείτε εδώ). Δεν έχουν ακούσει φαίνεται τί γίνεται στην Ελλάδα των Λαφαζανο-Σκουρλέτηδων, που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ακύρωσης μεταλλευτικών επενδύσεων από το επίσημο Υπουργείο Αντι-Παραγωγικής Συγκρότησης. 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Η ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΙΚΟ;

Έρχονται οι εκλογές, το «Εθνικό Σπορ» αυτής της χώρας, και ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, μόλις τελειώσουν οι πανηγυρισμοί των …. «νικητών», έρχονται να μπουν σε πλήρη εφαρμογή τα μέτρα του νέου μνημονίου, του Τρίτου και Φαρμακερού.
Πολλά έγιναν και υπογραφήκαν πίσω από τις πλάτες μας για ΕΜΑΣ αλλά ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, και πάμε να δούμε λίγο το ΜΠΕΡΔΕΜΑ με το ασφαλιστικό της χώρας, μέσα από το οποίο φαίνονται πολλά.
«Το νέο Ασφαλιστικό: Ενιαίοι όροι εισφορών, ένα Ταμείο-γίγας & «ψαλίδι» στις συντάξεις
Τη δημιουργία ενός Ταμείου – γίγαντα το 2016 για όλους τους ασφαλισμένους, με την καταβολή μιας σύνταξης και ενιαίους όρους εισφορών και παροχών για 6 εκατ. ασφαλισμένους και 2,6 εκατ. συνταξιούχους, φέρνει το νέο Ασφαλιστικό του Οκτωβρίου.

Πριν τον ΕΝΦΙΑ...


Το ψέμα της ημέρας από τον Αλέξη Τζίφρα