Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Σκάνδαλο Πόρτο Καρράς: Και όμως ακόμη κινείται...


Το σκάνδαλο με τις παράνομες βίλες του "Πόρτο Καρράς" ζωντανεύει ξανά απόφαση του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) της Περιφερειακής Εντότητας Χαλκιδικής, σύμφωνα με την οποία, ανακαλείται η απόφαση ανάκλησης της οικοδομικής άδειας που παράνομα είχε εκδοθεί το 2010 από την Πολεοδομία για την κατασκευή 586 πολυτελών σπιτιών σε δάσος 17.630 στρεμμάτων στο Νέο Μαρμαρά της Χαλκιδικής.

ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΦΙΛΕΤΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ TURBO-ΤΑΜΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ
H κυβέρνηση με απόφασή της και κατ' επιταγήν του κατάπτυστου νέου μνημονίου, παρέδωσε και μάλιστα έναντι ευτελούς τιμήματος, τα 14 Περιφερειακά Aεροδρόμια φιλέτα της χώρας, λάφυρο στα γερμανικά συμφέροντα και συγκεκριμένα στη γερμανική εταιρεία Fraport, μετά από σχετική αυθαίρετη εισήγηση της διοίκησης του TAIΠEΔ στις 3 Iουλίου.
H σχετική απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του Kυβερνητικού Συμβουλίου Oικονομικής Πολιτικής (KYΣOIΠ) που συνεδρίασε στις 13 Aυγούστου και χθες (17/8)  δημοσιεύθηκε στην Eφημερίδα της Kυβέρνησης.

Tsipras Vs Tsipras!


ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Άντε, «ζωή σε ελλόγου μας». Τη θυμάστε την έκφραση αυτή; ΤΩΡΑ θα χρησιμοποιηθεί, θα φορεθεί πολύ, με το τρίτο μνημόνιο που ηρθε και εκτός όλων των άλλων, θα χτυπήσει την ΥΓΕΙΑ, θα της δώσει ουσιαστικά την χαριστική βολή. Είναι γνωστό πως οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τα πειράματα τους ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην υγεία, και οι ΜΟΝΟΙ που βγήκαν κερδισμένοι από αυτή τη διάλυση, είναι τα ΚΟΡΑΚΙΑ, ΟΛΑ τα ΛΑΜΟΓΙΑ που πλούτισαν και εξακολουθούν να πλουτίζουν σε βάρος της υγείας, σε βάρος των ζωών μας.
Είμαστε η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, που για τη ζωή των ασθενών αποφασίζουν ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, και ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
Μήπως δεν είναι έτσι;

Ανακοίνωση του Δήμου Κασσάνδρας

Ο Δήμος Κασσάνδρας, σε συνεργασία με το ΚΕΠΑΜΑΧ, πραγματοποιεί τακτικούς ελεγχούς για την καταλληλότητα του νερού ύδρευσης.
Με αφορμή τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας που εμφανίστηκαν στην παραλία της Φούρκας ο Δήμος άμεσα έδωσε εντολή στο ΚΕΠΑΜΑΧ ώστε να προβεί εκ νέου σε ανάλυση καταλληλότητας του πόσιμου νερού.

Tiverious 20/8 στον Πολύγυρο


Είναι ..."μία από τα ίδια"

Ανάρτησή μας στις 10 του Δεκέμβρη του 2014 (ΕΔΩ)!
Λίγο πριν έρθει η "Ελπίδα"... Δυστυχώς ήταν "μία από τα ίδια"!

Η μνημονιακή συνιστώσα


Η ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ !

 Πριν 4 χρόνια πρωθυπουργός ήταν ο ΓΑΠ. Στις αρχές Νοέμβρη του 2011 ζήτησε και έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης (153 θετικές ψήφοι). Έξι μέρες μετά ορκιζόταν πρωθυπουργός ο κ. Παπαδήμος και η κυβέρνηση ειδικού σκοπού ΠΑΣΟΚ -ΝΔ -ΛΑΟΣ χωρίς τον ΓΑΠ. Η κυβέρνηση Παπαδήμου στις 16 Νοέμβρη του 2011 έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης με τον πρωτοφανή αριθμό των 255 ψήφων. Έξι μήνες μετά έπεσε και η χώρα πήγε στις εκλογές του Μάη του 2012.
Συμπέρασμα: