Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

Έπιασε δουλειά το #kouarteto: ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ-ESM συνεχίζουν ανενόχλητοι την καταστροφή της χώρας

Ο Τσίπρας δεν έκανε λάθος …

Του Φραγκίσκου Ρηγόπουλου
Αναστατώθηκε ολόκληρη η Χαλκιδική, και όχι μόνο, μετά τις δηλώσεις του Τσίπρα πριν λίγες μέρες. Ένας αριθμός ακούστηκε περίεργος, μέσα στα δεδομένα που αράδιαζε ο πρωθυπουργός «των κινημάτων». Μίλησε για 5000 εργαζόμενους της Eldorado. Πληροφορία που μόνο από ρεπορτάζ του Mega, ενάντια στους «τρομοκράτες στις Σκουριές» μπορεί να προκύπτει. Δεν ήταν λάθος, όμως, ο αριθμός που του «ξέφυγε».

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ “TEΡΑΤΟΪΚΑ”

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ “ΘΕΣΜΩΝ», ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ
Δυστυχώς στην περίπτωση μας η ιστορία επαναλαμβάνεται όχι ως φάρσα αλλά ως μεγάλη τραγωδία. Οι υπάλληλοι των «Θεσμών» στην Αθήνα μοιάζει να δίνουν το ρυθμό και η Αθήνα να χορεύει άτεχνα στην υπαγορευμένη μουσική των καταιγιστικών μέτρων.

ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ (2)

Τελικά η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ και ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ σε αυτή τη χώρα, η ότι τέλος πάντων άφησαν, δεν έχουν τελειωμό. Μιλώ για την αντιμετώπιση των ατόμων με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις από το «κράτος πρόνοιας» και τα «όργανα» του, τα ΚΕΠΑ, τους υπαλλήλους του, είτε αυτοί είναι διοικητικοί, διευθυντές, απλοί γραφιαδες, και ορισμένοι γιατροί, ΕΥΤΥΧΩΣ μια πολύ μικρή μερίδα.. Θα ξαναπώ για ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, απέναντι στις κοινωνικές ομάδες που ανέφερα πιο πάνω, θα ΞΑΝΑΠΩ πως τις όποιες «ευαισθησίες και τα αντιρατσιστικά» τους αισθήματα τα εξαντλούν για τους ΞΕΝΟΥΣ αδιαφορώντας για τους Έλληνες τους οποίους τους έχουν για ΠΕΤΑΜΑ, για ΕΞΟΝΤΩΣΗ.

Αθλιότητα Τσίπρα.... "ξένοι προβοκάτορες" οι συλληφθέντες στις 15/7

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τσίπρα στο δημοσιογράφο Αρβανίτη, στο ραδιοσταθμό 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Κοιτώ και τους ακροατές εδώ που μου λένε και για τη βία της αστυνομίας, εδώ στην προκειμένη περίπτωση, με αφορμή αυτό που είπα για τις Σκουριές. Και με κυβέρνηση της Αριστεράς πέφτει ξύλο, κύριε Πρόεδρε, σπάνε και χέρια μερικές φορές.

Τυπώθηκαν και κυκλοφόρησαν...

Την βρήκαμε στο F/B

Ο Στάθης (Σταυρόπουλος) έγραψε...

"...ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ κ.κ. Δραγασάκης, Παππάς, Βαρουφάκης, Σαγιάς κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη δουλειά που άρχισε ο Γιωργάκης και συνέχισε ο κ. Σαμαράς..."

Πέντε ανόητα επιχειρήματα

Και γιατί είναι ανόητα.
1) «Η συμ­φω­νία πέ­τυ­χε ρωγ­μές στο αντί­πα­λο στρα­τό­πε­δο (τους δα­νει­στές), τις οποί­ες μπο­ρού­με να αξιο­ποι­ή­σου­με, ενώ απο­κά­λυ­ψε σε όλους το ρόλο και τις προ­θέ­σεις της Γερ­μα­νί­ας –άρα υπάρ­χουν και θε­τι­κά». 
Η «συμ­φω­νία» δεν πέ­τυ­χε καμία ρωγμή στο αντί­πα­λο στρα­τό­πε­δο. Υπήρ­ξε συ­ντρι­πτι­κή νίκη του νε­ο­φι­λε­λεύ­θε­ρου ολο­κλη­ρω­τι­σμού (ασφα­λώς δεν ζη­τά­ει κα­νείς από την κυ­βέρ­νη­ση να είχε νι­κή­σει αυτό τον πα­ντο­δύ­να­μο αντί­πα­λο).

Συγκέντρωση στο βουνό: Δευτέρα 03/08, ώρα 08:30 π.μ.

Σαν κράτος εν κράτει, η χρυσοθηρική Eldorado Gold συνεχίζει αδιάκοπα το εγκληματικό της έργο και προχωράει στην ολοκλήρωση των υποδομών της, περιφρονώντας τον παράνομο και ανήθικο χαρακτήρα αυτών των ενεργειών. Σύντομα σκοπεύουν να ξεκινήσουν την εξόρυξη, μαζί με τα ολέθρια αποτελέσματα που έχει για το οικοσύστημα.
Στο 10ήμερο στις Σκουριές ήρθαμε σε επαφή αφενός με την ομορφιά της ζωής στη φύση κι αφετέρου με την ανεπανόρθωτη καταστροφή της στο βωμό του κέρδους.