Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Τα χέρια ψηλά... η νεοφιλελεύθερη "αριστερά"!

Η κυβέρνηση δεν πρέπει «να σκουριάσει»

Άστοχες οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού στο θέμα της εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική
Ο Αλέξης Τσίπρας στις Σκουριές το 2012
Ο Εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Φίλιππος Γκανούλης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις Σκουριές, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», προχτές Πέμπτη 29/7 και προς τα μέλη της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, χτες, Παρασκευή 30/7  δήλωσε ότι:
Οι Οικολόγοι Πράσινοι συνεχίζουμε αταλάντευτα να αντιμαχόμαστε την επένδυση χρυσού στην Χαλκιδική, γιατί είναι καταστροφική σε ότι αφορά το περιβάλλον και τους κατοίκους ενώ μακροπρόθεσμα επικίνδυνη σε ότι αφορά το βιώσιμο οικονομικό μέλλον της περιοχής.

Αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς

Παρά τα όσα διακήρυσσαν προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, έφεραν στη χώρα το τρίτο και πιο βάρβαρο Μνημόνιο. Και τώρα συγκρούονται και κάνουν δηλώσεις στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο Αλέξης Τσίπρας και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει ένα μεγάλο λάθος.
Έχει γίνει μια παρεξήγηση.
Οι πολίτες δεν έκαναν κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ για να βλέπουν τον Αλέξη Τσίπρα να περιφέρεται ασκόπως και να χαζογελάει.

ΠΡΩΤΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ !

Του ΜΑΡΚΟΥ ΛΑΔΗ - ΙΣΚΡΑ
Η πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής (μπλοκ των λεγόμενων ''προεδρικών'' και των λεγόμενων ''53'') τάχθηκε υπέρ της πρότασης του Αλ. Τσίπρα για Έκτακτο Συνέδριο (απαιτείται εκλογή εξαρχής νέων συνέδρων) το Σεπτέμβριο και στην πραγματικότητα από τον Οκτώβρη και βάλε, μιας και οι διαδικασίες προετοιμασίας και προσυνεδριακών συνελεύσεων χρειάζονται χρόνο. 

5 χρόνια ο λαός παίρνει θέση και τον γράφουν όλοι στα παλιά τους τα παπούτσια

"Αγιονέρι" στον Πολύγυρο - Σάββατο 1η Αυγούστου


Ν. Μουδανιά - Προφεστιβαλική εκδήλωση της Κ.Ν.Ε


ΝΟΔΕ Χαλκιδικής σε ...δράση

Συνεδρίασε την Πέμπτη 30/07/2015 , υπό την προεδρία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου, το Διαγραμματειακό Συντονιστικό Όργανο του κόμματος.
Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και συμφωνήθηκε  ότι το κόμμα θα βρίσκεται σε  διαρκή εγρήγορση. Αποφασίστηκε  να γίνουν όλες οι αναγκαίες προετοιμασίες προκειμένου να μπουν σε εφαρμογή, με το καλύτερο τρόπο, οι παρακάτω αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη:

Αριστερή Πλατφόρμα Θεσσαλονίκης: Απάντηση στο άρθρο Μυλόπουλου

Με αφορμή την παρέμβαση – άρθρο του τέως πρύτανη ΑΠΘ και προέδρου της ΕΡΤ3 κ. Μυλόπουλου στην Εφημερίδα των Συντακτών, στο φύλλο της Παρασκευής της 31ης Ιουλίου, η Αριστερή Πλατφόρμα Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι πάει πολύ να παρεμβαίνει στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρύτανης των απολύσεων των εργολαβικών εργαζομένων στο ΑΠΘ, που επέτρεψε την είσοδο των ΜΑΤ στο ίδρυμα, βασικός υποστηρικτή του Ευάγγελου Βενιζέλου και των «ένδοξων» ημερών του ΠΑΣΟΚ.

Εκδήλωση Σώματος Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας για τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Σώμα Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας, σε συνεργασία με το Pastazi στα Νέα Φλογητά, συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Ένα διαφορετικό πάρτι που στόχο έχει να ανακουφίσει πολλούς από τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.

Δήμος Ν. Προποντίδας - Παράταση για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Πρόγραμμα “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής”

Παράταση έως τις 26 Αυγούστου δίνεται για την υποβολή αιτήσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας.
Οι ωφελούμενοι μπορούν να ενημερώνονται σχετικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www.eiead.gr επιλέγοντας τον σύνδεσμο ΤΕΒΑ αλλά και από τα σημεία που έχει ορίσει ο Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης.

Γυρίσματα στην Ελλάδα

Στις ομορφιές του νομού Χαλκιδικής ταξίδεψε η νέα εκπομπή του STAR Γυρίσματα στην Ελλάδα η οποία παρουσίασε μέσα σε ένα μισάωρο τις πολλές και διαφορετικές αλλά πάντα ευχάριστες εκπλήξεις που κρύβει η Χαλκδική! . Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν στις αρχές του περασμένου μήνα τόσο στο πρώτο όσο καιο στο δεύτερο πόδι!

Ημέρες Τοπικών Προϊόντων & Παραγωγών Δήμου Αριστοτέλη

Ξεκινούν  την Παρασκευή 31/7/2015 στην παραλία Ιερισσού, οι "Ημέρες τοπικών προϊόντων & παραγωγών" με την  "1η γιορτή Αριστοτελικών & Αθωνικών γεύσεων" , στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ 2015 που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 02/08/2015
Η νέα αυτή δράση που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Αριστοτέλη, την ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία, το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο και το Σύλλογο Επαγγελματιών Ιερισσού, θέτει ως βασικό στόχο την ενίσχυση των τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων και την προβολή τόσο της πλούσιας διατροφικής αξίας των ντόπιων προϊόντων,  όσο και του πολιτισμού της περιοχής μας.