Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

"Ο Αλέξης δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί!"

Από το προφίλ του Δημήτρη Καμπούρη* στο f/b
Δυστυχώς χάσαμε! Από την ημέρα που του έκλεισαν τις τράπεζες ο Αλέξης ηττήθηκε! Τρόμαξε! Πήγε στις Βρυξέλλες ηττημένος! Πήγε για να φέρει μία (οποιαδήποτε) συμφωνία και να ανοίξει τις τράπεζες! Την ώρα των δηλώσεων του στις Βρυξέλλες (Δευτέρα πρωί) έγραφα σε μήνυμά μου στον Νίκο Παππά: επιστρέφοντας στην Αθήνα ζητήστε την ανοχή της Αριστερής Πλατφόρμας και στο εξάμηνο ή χρόνο προετοιμασία και έξοδος από το Ευρώ! 
Τα μέτρα δεν περνάνε στην κοινωνία με πρώτους αντιδρώντες τους Κτηνοτρόφους με τους οποίους ετοιμάζουμε πανελλαδικές κινητοποιήσεις! Χάθηκε η ιστορική ευκαιρία μιας ειρηνικής επανάστασης! Ο Αλέξης δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί!

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΖΕΡΒΑ 
Ομολογώ πως αντιλαμβάνομαι πλέον ότι υπάρχουν δεδομένα στη νέα πραγματικότητα που ζούμε, τα οποία διαμορφώνουν συνθήκες πολύ χειρότερες ακόμη κι απ’ αυτή την επιβολή στον ελληνικό λαό από τους δανειστές ενός νέου πολύ σκληρού μνημόνιου, το οποίο μάλιστα εισηγείται αυτή τη φορά μια κυβέρνηση με βασικό κορμό ένα κόμμα της Αριστεράς. Κι αυτό γιατί διαμορφώνουν μια κουλτούρα, η οποία από τη μια είναι πολύ ξένη προς τις αξίες της Αριστεράς, ενώ από την άλλη για ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή, μοιάζει εντελώς απεχθής.

Ο επί γης Παράδεισος

Στην καρδιά της αχανούς Ροδόπης, η ομορφιά της φύσης στο μεγαλείο της.
Περιοχή καταρράκτη του Λειβαδίτη. Ο μεγαλύτερος στα Βαλκάνια σε όγκο
και ποσότητα νερού. Ύψος : 40 μ.

Ανακοίνωση της Ένωσης Νέων Αγροτών Χαλκιδικής

Η Ένωση Νέων Αγροτών Χαλκιδικής σχηματίστηκε τον Ιανουάριο του 2013. Σκοπός της είναι η διεκδίκηση, προαγωγή και διασφάλιση των οικονομικών, επαγγελματικών, κοινωνικών και των εν γένει συμφερόντων των νέων αγροτών - μελών της αλλά και των νέων αγροτών γενικότερα. Μέλη της είναι αγρότες και αγρότισσες που δεν έχουν συμπληρώσει το 40ό έτος της ηλικίας τους, στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής. 
Κάποτε, υπήρχε μία Αγροτική Συνδικαλιστική Οργάνωση διαφορετική από τις άλλες. Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ), ήταν μία δομή η οποία εκπροσωπούσε επάξια τους Έλληνες Νέους Αγρότες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.