Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Τι έγινε και πήγαν όλα στραβά;

Π. Λαφαζάνης: "...δεν στηρίζω ένα πρόγραμμα λιτότητας που αν εφαρμοστεί θα επιτείνει το φαύλο κύκλο της ύφεσης, της φτώχειας και της δυστυχίας"

Με το «παρών» εξέφρασα τη ριζική και κατηγορηματική μου αντίθεση σε μια «πρόταση» που κινδυνεύει να παρατείνει την κηδεμονία της πατρίδας μου.
Στηρίζω την κυβέρνηση αλλά δεν στηρίζω ένα πρόγραμμα λιτότητας, νεοφιλελεύθερων απορρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων, που αν γίνει δεκτό από τους «θεσμούς» και εφαρμοστεί στην πράξη, θα επιτείνει το φαύλο κύκλο της ύφεσης, της φτώχειας και της δυστυχίας.

"Δημοκρατία"...

ΟΧΙ - ΠΑΡΩΝ - ΑΠΟΥΣΙΕΣ


Ομιλία Ζωής Κωνσταντοπούλου στη συνεδρίαση για την έγκριση της ελληνικής πρότασης

15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: "Το δικό μας «ναι» δεν μπορεί να καταγραφεί ως «ναι» στην εφαρμογή μέτρων λιτότητας και νεοφιλελεύθερης κατεδάφισης"

Δήλωση 15 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την αιτιολόγηση της ψήφου τους στην ονομαστική ψηφοφορία επί της εξουδιοδότησης της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί, με βάση την πρόταση της κυβέρνησης προς τους "Θεσμούς", η δήλωση έχει ως εξής:
ΔΗΛΩΣΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΨΗΦΟΥ ΑΠΟ 15 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Οι κάτωθι υπογράφοντες και υπογράφουσες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε να τονίσουμε ότι η πρόταση προς τους «Θεσμούς», στη βάση της οποίας η κυβέρνηση μας ζητάει να δώσουμε με τη ψήφο μας εξουσιοδότηση προκειμένου να διαπραγματευτεί, μας βρίσκει ριζικά αντίθετους.

Τι μνημονιάρα είναι αυτή!!!...