Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ στο πραξικόπημα! Μέτωπο ρήξης και υπεράσπισης της λαϊκής θέλησης

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, δύο μέρες μετά το περήφανο και συντριπτικό ΟΧΙ στις μαύρες προτάσεις ανασκολοπισμού της ελληνικής κοινωνίας που είχε κάνει ο ίδιος και όλοι οι θεσμοί της ΕΕ, αναρωτήθηκε:
«Θέλουμε να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία. Μου λένε πως δεν είναι ψήφος εναντίον του ευρώ και της Ευρώπης, και σίγουρα δεν είναι απόρριψη μίας πρότασης που δεν υπήρχε πλέον στο τραπέζι»

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : ΟΧΙ στην «εθνική ομοψυχία» επιβολής νέων Μνημονίων!

Το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών για το πλαίσιο της συνέχισης της διαπραγμάτευσης αποτελεί κατάφωρη παραβίαση και υπεξαίρεση του μεγαλειώδους και ταξικού ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο χτεσινό δημοψήφισμα! 
Το ΟΧΙ του λαού ήταν ΟΧΙ ρήξης με το σάπιο πολιτικό σύστημα που σύσσωμο  υπεράσπισε το ΝΑΙ και όχι συνεννόησης με το σκυλολόι των μνημονιακών κομμάτων.

Καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Από τις 6/7/2015 έως και τις 10/7/2015 θα διενεργηθούν δειγματοληψίες και ψεκασμοί από τα συνεργεία που συστήθηκαν στα πλαίσια του έργου καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Καλύβες: 5η Γενική Έκθεση


Ανακοίνωση Κ.Ε του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα

1. Το ΚΚΕ χαιρετίζει τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους εργαζόμενους που πήγαν κόντρα στα ψεύτικα διλήμματα παγίδευσης του λαού. Χαιρετίζει όλους αυτούς που σε συνθήκες ιδεολογικής τρομοκρατίας, ανέχειας, αγωνίας για την καθημερινή επιβίωση, εξαιτίας των περιορισμών στις τραπεζικές συναλλαγές, της απληρωσιάς, των απολύσεων, έδωσαν τη μάχη, όσο επέτρεπε ο ελάχιστος χρόνος που διατέθηκε, για να γίνει πλατιά γνωστή η θέση του ΚΚΕ στο δημοψήφισμα, που συμπυκνώθηκε στο σύνθημα: «ΟΧΙ στην πρόταση ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ – ΟΧΙ στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης. ΝΑΙ στην αποδέσμευση από την ΕΕ με το λαό στην εξουσία». 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Το ιστορικό ΟΧΙ του λαού, αφετηρία εργατικής λαϊκής αντεπίθεσης ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια

Το ιστορικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού αποτελεί μία μεγάλη νίκη της λαϊκής αντίστασης, αξιοπρέπειας και ανυπακοής, απέναντι στις συνασπισμένες δυνάμεις της ΕΕ, του ντόπιου κεφαλαίου και του πολιτικού συστήματος, αλλά και ένα ισχυρό μήνυμα ρήξης και όχι υποταγής για νέο μνημόνιο.
Πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες μια εκλογική αναμέτρηση διεξάγεται με τόσο σκληρούς ταξικούς όρους και πρώτη φορά καταγράφεται μια τόσο καθαρή ταξική ψήφος. Το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος είναι το ΟΧΙ των εργατών, της νεολαίας, των αγροτών, των ανέργων, της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, απέναντι και ενάντια στο ΝΑΙ της πλουτοκρατίας, της ευρωκρατίας, του φόβου.Εκφράζει την απόφασή των εργαζόμενων να τελειώνουν με τα μνημόνια, την φτώχια, την επιτροπεία, τον μονόδρομο που έχει επιλέξει η ελληνική αστική τάξη και τους εκβιασμούς της ευρωζώνης και της ΕΕ.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΚΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Άνοιγμα στην Τουρκική τουριστική Αγορά επιχειρεί ο Δήμος Κασσάνδρας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Marketing Χαλκιδικής. Ως πρώτο βήμα αποφασίστηκε η πρόσκληση του Τούρκου δημοσιογράφου κ. Tanyel Yilmaz και η φιλοξενία του στην Κασσάνδρα.
Ο κ. Yilmaz ξεναγήθηκε στην ευρύτερη περιοχή και είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί με αιρετούς και επιχειρηματίες με τους οποίους συζήτησε τρόπους σύσφιξης των Ελληνοτουρκικών σχέσεων με σκοπό την ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία στη Χαλκιδική.

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων Δήμου Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας ενημερώνουν για το πρόγραμμα  των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα όρια του Δήμου Νέας Προποντίδας από την Δευτέρα 06/07/2015 έως και την Παρασκευή 10/07/2015.
  • Δευτέρα 06/07/2015 Έναρξη Δημοτικού Φεστιβάλ Πλατείας Νέα Καλλικράτεια.
  • Τρίτη 07/07/2015 Έναρξη Δημοτικού Φεστιβάλ Πλατείας Νέα Τρίγλια.
Ώρα έναρξης:09:00 μ.μ.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Ο Μ. Γλέζος και άλλοι 50 ευρωβουλευτές κατέθεσαν αίτημα για συζήτηση Γερμανικών οφειλών στο Ευρωκοινοβούλιο

- Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος ζήτησε σήμερα, Δευτέρα 6.7.2015 να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το θέμα των γερμανικών οφειλών.
- To αίτημα υπέγραψαν δέκα Έλληνες ευρωβουλευτές.
- Γλέζος προς Σούλτς "Να κατέβετε υποψήφιος στην Ελλάδα"
- Απαράδεκτη τοποθέτηση Ρουμάνου ευρωβουλευτή που χαρακτήρισε την Ελληνική κυβέρνηση .. "Τσίρκο κομμουνιστών .. "