Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Τάσος Κανταράς για την επικαιρότητα (Συνέντευξη στο TV SUPER)

Αυτό που δεν μας λέει κανένας...

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου «Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας» σε σκηνοθεσία, Ζαφειρίας Μουταφτσή παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015, στις 9:15 μ.μ., στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου. Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 7ου Φεστιβάλ Πολυγύρου – Καλοκαίρι τέχνης και πολιτισμού.
Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ ενηλίκων, 3 ευρώ παιδικό, φοιτητικό, ανέργων.
Συντελεστές της παράστασης
Σκηνοθεσία: Ζαφειρία Μουταφτσή
Σκηνογραφία – Μουσική επιμέλεια: Ζαφειρία Μουταφτσή
Φωτισμοί: Γιάννης Κουρούπας
Βασίλης Φαρδογιάννης
Ήχος: Αρετή Φαρδογιάννη
Επιμέλεια εντύπων: Γιώργος Διαμαντουλάκης

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: "Ο Ελληνικός τουρισμός γιγαντώθηκε στο ευρωπαϊκό περιβάλλον"

Ο Ελληνικός τουρισμός γιγαντώθηκε στο ευρωπαϊκό περιβάλλον. Σε αυτό μεγαλούργησε, με το 2014 να είναι η καλύτερη χρονιά της ιστορίας του, στα βασικά μεγέθη του (αφίξεις, εισπράξεις) και σε αυτό κατάφερε να παραμείνει ζωντανός, τόσο στις μεγάλες διεθνείς κρίσεις των τελευταίων δύο δεκαετιών, όσο και στην οικονομική κρίση της τελευταίας πενταετίας.

Οκτώ στους δέκα αλλοδαπούς επισκέπτες της χώρας και ένα στα δύο ευρώ των εθνικών τουριστικών εσόδων, προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χάρη και στην ελευθερία διακίνησης πολιτών, αγαθών και κεφαλαίων.

Τάσος Κανταράς: "Ο λαός δεν κάμπτεται. Με ένα δυνατό ΟΧΙ θα ξαναστείλει τα πολιτικά ζόμπι στο χρονοντούλαπο των μαύρων σελίδων της ιστορίας του τόπου μας"

Δήλωση του Τάσου Κανταρά μέλους της Κ. Ε του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πολυγύρου και μέλους του Δ.Σ της ΚΕΔΕ
Ο λαός καλείται την Κυριακή να δώσει την ύψιστη δημοκρατική απάντηση του. Καλείται μάλιστα να κάνει την επιλογή του, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες και ώρες, σε ανεπανάληπτες συνθήκες. Σε συνθήκες ανελέητου βομβαρδισμού από τα νέα σύγχρονα Στούκας , τα διαπλεκόμενα Μέσα Μαζικής Επιβολής του Εξωτερικού και κυρίως του Εσωτερικού. Με συμπεριφορές κανιβαλισμού, από τους μισθοδοτούμενους «δημοσιογράφους» του συστήματος. Μέσα από το ακατάπαυστο σφυροκόπημα των εγκεφάλων του ταλαίπωρου λαού μας και κυρίως των ηλικιωμένων ανθρώπων.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

«ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015 ψηφίζουν η αυτοδιοίκηση και οι παραγωγικοί φορείς της Χαλκιδικής. Σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησαν το μεσημέρι στο Δημαρχείο Πολυγύρου, τάχθηκαν υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας εξηγώντας ταυτόχρονα τις τραγικές συνέπειες για την οικονομία, την κοινωνία, την πατρίδα ενός «όχι».
Υπερασπίστηκαν την άποψη ότι το «όχι» στο δημοψήφισμα σημαίνει όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι στο ευρώ και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και καταστροφή της χώρας.

Περιοδεία του Σ. Βαρδαλή στις εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός»

Στις εγκαταστάσεις των μεταλλείων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής περιόδευσε χθες κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σάκη Βαρδαλή, βουλευτή του ΚΚΕ. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση προς τους μεταλλωρύχους για την θέση του ΚΚΕ για τα μεταλλεία Χρυσού στην Χαλκιδική αλλά και για την επικαιρότητα και το επερχόμενο δημοψήφισμα.

1o Summer Basketball Camp ΑΟΠολυγύρου

Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου θα διοργανώσει φέτος το καλοκαίρι, από 21/7 έως 30/7, το 1ο SUMMER BASKETBALL CAMP για παιδιά ηλικίας 6-17 ετών.
Με κύριο άξονα την ατομική βελτίωση αλλά και τη διασκέδαση , ο Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του ΑΟΠ, Μάκης Παπαδόπουλος, θα διδάξει στους νεαρούς αθλητές , τα μυστικά του μπάσκετ εφαρμόζοντας ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για μικρές ηλικίες .
Σκοπός του 1ου Summer Camp του AOΠ είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να παίξουν αλλά και να έρθουν σε επαφή με εξειδικευμένη προπόνηση, ώστε να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να ολοκληρωθούν ως αθλητές.
Τα γκρουπ χωρίζονται ηλικιακά αλλά και με βάση την εμπειρία των συμμετεχόντων. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο σε αρχάριους και προχωρημένους αθλητές, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να εξελίξουν απρόσκοπτα τις ικανότητες τους σε επίπεδο ατομικής και ομαδικής τεχνικής και φυσικής κατάστασης.

Δήμος Νέας Προποντίδας: Πρόσβαση ΑΜΕΑ στη θάλασσα

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας έχει προβεί στην τοποθέτηση διαδρόμων για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ), τουαλέτες ΑΜΕΑ και αμαξίδιο μεταφοράς ΑΜΕΑ σε 8 παραλίες του Δήμου μας. 
Πιο συγκεκριμένα, οι παραλίες που έχουν τοποθετηθεί τα ανωτέρω είναι:
1.Παραλία Φλογητών (δίπλα στον πύργο του ναυαγοσώστη)
2.Παραλία Ν.Μουδανιών (δίπλα στον πύργο του ναυαγοσώστη)
3.Παραλία Αγίου Μάμα (δίπλα στον πύργο του ναυαγοσώστη)
4.Παραλία Ν.Καλλικράτειας (δίπλα στον πύργο του ναυαγοσώστη)

Η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το δημοψήφισμα

ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗ στον Πολύγυρο