Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Στο δρόμο πολλών προκατόχων του...

Απαγόρευση ενασχόλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη με το ποδόσφαιρο επιβλήθηκε από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, και τον εισαγγελέα υπηρεσίας, μετά από τη "μαραθώνια" απολογία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία διήρκεσε περίπου 7,5 ώρες.
Στα περιοριστικά μέτρα προστέθηκε και η υποχρέωση παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα, καθώς και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος.

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Γιάννη Δριβελέγκα

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη
Θέμα: «Υπέρογκες χρεώσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ»
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Ανησυχία και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των ελληνικών επιχειρήσεων εξαιτίας των υπέρογκων χρεώσεων στο βιομηχανικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Μάλιστα από επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκύπτει το υψηλό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας σε σχέση με γειτονικές χώρες (π.χ. Βουλγαρία, Τουρκία, FYROM), που είναι άμεσοι ανταγωνιστές στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

«ΕΛΑΙΑΣ ΔΡΩΜΕΝΑ» ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου «Νέα Άσσα» σε συνεργασία με το Δήμο Σιθωνίας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Σιθωνίας διοργανώνουν στις 26, 27 και 28 Ιουνίου 2015 φεστιβαλικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Ελαίας Δρώμενα», στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου. 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί μαγειρικής, ενώ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και διακεκριμένοι Σεφ μαζί με τις ντόπιες νοικοκυρές θα επιδοθούν στη δημιουργία πιάτων με ιδιαίτερες γεύσεις.
Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αγροτικοί συνεταιρισμοί αλλά και τοπικοί παραγωγοί θα εκθέτουν τα προϊόντα τους.
Σκοπός των εκδηλώσεων είναι οι επισκέπτες να γνωρίσουν, να δουν, να ακούσουν και να γευθούν ό,τι ο τόπος μας προσφέρει, με ιδιαίτερο σημείο αναφοράς την ελιά και το λάδι, τα οποία αποτελούν σήμα κατατεθέν της περιοχής αλλά και κινητήρια δύναμη οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του ευρύτερου Δήμου.

ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗ