Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Το Τοτέμ των δανειστών

Επιστημονική ημερίδα: «Φεστιβάλ Τοπικής Ιστορίας», Άγιος Μάμας, 18/6/15

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι 1ης και 2ης Εκπαιδευτικών Περιφερειών Δημοτικής Εκπαίδευσης Χαλκιδικής και το Δίκτυο Σχολείων για την Τοπική Ιστορία της Χαλκιδικής, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της πρώτης σχολικής χρονιάς λειτουργίας του Δικτύου, διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Φεστιβάλ Τοπικής Ιστορίας».

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΣΤΟΝ “3ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ" Lacara 2015.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ και ETCETERA-4BIKES οι θριαμβευτές του αγώνα
Ολοκληρώθηκε χθες (Κυριακή 14-06-2015) ο “3ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ” με την συμμετοχή 150 ποδηλατών απ' ολη την χώρα, που αγωνίστηκαν σε ένα πανέμορφο μεν , ιδιαίτερα απαιτητικό δε, τεραίν με ανωφέρειες , κατωφέρειες, στροφές και γενικότερα μεγάλη εδαφική μοσρφολογική ποικιλία, συνολικής απόστασης 109,5 χιλιομέτρων . Ο έντονος ανταγωνισμός και οι καθαρά καλοκαιρινές συνθήκες, δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των αθλητών, καθώς η ζέστη ήταν αισθητή και όσο περνούσε η ώρα, η κούραση και η θερμοκρασία ανέβαιναν παράλληλα.

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ένα νέο διοικητικό συμβούλιο αναδείχθηκε μετά από τις εκλογές  που διεξήχθησαν στο αθλητικό σωματείο Ελπίς Πολυγύρου αποτελούμενο από γονείς ποδοσφαιριστών της ομάδας .
Πρόεδρος :Άγγελος Βλάχος
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Νικολούδης
Γραμματέας: Βασίλης Καρατζοβάλης
Ταμίας : Στυλιανός Αυγέρος

ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Πολύς ο θόρυβος που γίνεται τις τελευταίες μέρες και αφορά τα Νέα Μουδανιά. Θόρυβος που ξεκίνησε από ρεπορτάζ τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, και η είδηση, γέμισε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά (και όχι μόνο) ΜΜΕ τόσο της χώρας, όσο και στο εξωτερικό! Το ΘΕΜΑ, έχει να κάνει με οστά και άλλα είδη νεκρών τα οποία κατέληξαν στους κάδους απορριμμάτων και μπαζων του νεκροταφείου! Οι κάτοικοι της πόλης είναι ΕΞΑΛΛΟΙ με τον Δήμο, αλλά ας δούμε λίγο την είδηση όπως κυκλοφορεί, και θα τα πούμε στη συνέχεια.