Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Η τελευταία πρόταση...

Θα είναι ο 3ος μνημνονιακός πρωθυπουργός, ο Τσίπρας;

Ή το ΠΑΜΕ βιάστηκε;

Ιερισσός 29/6/15: 2ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών


Το Συνδικάτο Οικοδόμων Χαλκιδικής για το εργατικό ατύχημα στο Άγιο Όρος

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Ακόμα ένας εργαζόμενος οικοδόμος πέφτει θύμα της εκμετάλλευσης και των άθλιων συνθηκών που επικρατούν στα εργοτάξια του Αγίου Όρους. Βρέθηκε από τη Μονή Αγίου Παύλου, στο ΑΧΕΠΑ νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, βαριά τραυματισμένος μετά από πτώση που είχε από περίπου 10 μέτρα σκαλωσιά.
Στις 29 Μάη με παρέμβασή που έγινε στο Πρωτάτο Αγίου Όρους, αναφέρθηκαν τα εξής:

Έναρξη λειτουργίας της πιλοτικής μονάδας εξόρυξης αποβλήτων Life+ reclaim στο ΧΥΤΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 εκδήλωση-ημερίδα για την έναρξη λειτουργίας της πιλοτικής μονάδας εξόρυξης αποβλήτων στο ΧΥΤΑ Πολυγύρου. 
Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του έργου Life+ reclaim, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2013 με σκοπό την κατασκευή μιας προσωρινής πιλοτικής εφαρμογής σε παραγωγική κλίμακα, προκειμένου να γίνει εξόρυξη απορριμμάτων από υφιστάμενα κύτταρα ενός ΧΥΤΑ στη Β. Ελλάδα (ΧΥΤΑ Πολυγύρου), να διαχωριστούν τα χρήσιμα υλικά και να παραχθούν τα κατάλληλα προϊόντα μετάλλων.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑ: 53% ΘΕΛΟΥΝ «ΡΗΞΗ», ΜΟΝΟ ΤΟ 34% «ΣΥΜΦΩΝΙΑ»!

ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Η Iskra παρουσιάζει, ένα σημαντικό εύρημα δημοσκόπησης, χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία της , που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha (10/06/15), σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.
Σύμφωνα με αυτή τη δημοσκόπηση το 53% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να δηλώνει ότι επιθυμεί τη «ρήξη» με τους πιστωτές και μόνο το 34% επιλέγει τη «συμφωνία». Στο σύνολο των ερωτηθέντων το 50,2% απαντά ότι θέλει τη συμφωνία, ενώ το 37,4% επιθυμεί τη ρήξη, με το 12,4% να δηλώνει ότι δεν απαντά.

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (CR INSTITUTE)

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2015 – Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. παρέλαβε χθες σε μία λαμπρή τελετή στο Μουσείο Γουλανδρή το «Bronze Award» από το «Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης» (CRI) ως διάκριση και επιβράβευση για την δραστηριοποίηση της στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη τα τελευταία δύο χρόνια. Στο πλαίσιο της αειφόρου και βιώσιμης ανάπτυξης της περιοχής όπου δραστηριοποιείται, προωθεί όλο και πιο δυναμικά τις δράσεις κοινωνικής συνεισφοράς και ευθύνης. 

Λοκοβίτικο ανέκδοτο...