Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕΡΟΣ ΙΙ

Πρόσφατα έκανα αναφορά στη συγκεκριμένη χρόνια πάθηση, το «αυτοάνοσο» που ταλαιπωρεί χιλιάδες ανθρώπους, και σα να μη φτάνει η ασθένεια, η ταλαιπωρία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από τη γραφειοκρατία, από τα ΚΕΠΑ, και από άλλους παράγοντες.
Να επαναλάβω, πως (για την ώρα) τα άτομα με ΣΚΠ είναι ΠΡΩΤΑ στη λίστα για σφάξιμο από τις επιτροπές και τους διευθυντές, όπως επίσης, θα επαναλάβω, πως η ΣΚΠ ΔΕΝ είναι μέσα στη λίστα με τις 43 παθήσεις…..  Και πάμε τώρα να δούμε ένα άρθρο σχετικό……

"ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ" - 23ο τεύχος

Κυκλοφόρησε το 23ο τεύχος του περιοδικού ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ , επισήμου οργάνου του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, που ιδρύθηκε το 1903 από τον Πολυγυρινό ιατρό κ. Γεώργιο Παπανικολάου-Σκωτ, και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ σε όλες τις έδρες των Καποδιστριακών Δήμων και ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ σε όλα τα χωριά της Χαλκιδικής.
Η ύλη του είναι όπως πάντα πλούσια και προπαντός μοσχοβολάει Χαλκιδική. Το εξώφυλλό του κοσμεί η φωτογραφία της διώρυγας της Ποτίδαιας με τη γέφυρα και τα πλεούμενα, ενώ στο οπισθόφυλλο δημοσιεύεται μια πανοραμική φωτογραφία της ακτής Σάνη, με τα τουριστικά συγκροτήματα και τη μαρίνα που υπάρχουν εκεί. 

8η Διεθνής γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μικρότερη συμμετοχή από πέρυσι, πραγματοποιήθηκε και φέτος, η καθιερωμένη πλέων για την Θεσσαλονίκη, Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία.

Η εκδήλωση- θεσμός για την πόλη, που μετρά 8 χρόνια ζωής, προσέλκυσε άτομα κάθε ηλικίας τα οποία δεν φάνηκε να πτοήθηκαν από το βροχερό καιρό.
Η εκδήλωση ξεκίνησε από το πάρκο του «Ξαρχάκου» όπου οι συμμετέχοντες υπό τους ήχους ξένης μουσικής, είχαν την δυνατότητα να κάνουν body painting, ενώ μάλιστα ορισμένη εξ αυτών, έγραψαν οικολογικά μηνύματα καθώς και μηνύματα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Βεβήλωσαν ξανά το μνημείο του Παύλου Φύσσα

Οι αμετανόητοι υμνητές των ναζί... σε δράση.

Ορμύλια 12/6/15: Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική νίκη των λαών


Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Ούτε παράξενες συμφωνίες...