Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο ΕΝΦΙΑ εξοντώνει"


Η Σοφία με ...σοφία περί "κομματικής πειθαρχίας"!


"Ελαίας δρώμενα" στο Μεταγγίτσι


Το παίρνουμε επάνω μας

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 14 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (24/5) ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 
Δεκάδες βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν σε κατάθεση ψηφίσματοςπρος την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, στη διάρκεια των εργασιών του οργάνου το περασμένο σαββατοκύριακο (23-24/5/15), για τα 14 περιφερειακά κρατικά αεροδρόμια. Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι βουλευτές και οι Συντονιστές Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ, που κατέθεσαν το ψήφισμα αναφέρονται στην ανάγκη υπεράσπισης της δημόσιας περιουσίας(συμπεριλαμβανομένων και των 14 Περιφερειακών Αεροδρόμιων της χώρας) και αποτροπής του ξεπουλήματος της που οι προηγούμενες κυβερνήσεις μεθόδευσαν δια των μνημονιακών νόμων, ως «κόκκινη γραμμή» που πρέπει να διατηρήσει η κυβέρνηση και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ολόκληρο το ψήφισμα έχει ως εξής:

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - Αναδιανομή ρόλων στο Δ.Σ.

Ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ομάδας μας. Παρουσία όλων των μελών η συζήτηση στράφηκε κυρίως γύρω από τον καθορισμό αρμοδιοτήτων αλλά και ρόλων σε κάθε έναν ξεχωριστά. Μετά από επιθυμία του κ. Δ.Ζούνη ο ίδιος δεν θα συνεχίσει να προσφέρει στους πράσινους από τη θέση του προέδρου αλλά από αυτή του Γεν. Γραμματέα. Όλοι όσοι είναι γύρω από τα κοινά των πρασίνων γνωρίζουν πολύ καλά την μεγάλη προσφορά του τέως πλέον προέδρου και τον καθημερινό του αγώνα προκειμένου όλα στην Νίκη να λειτουργούν μεθοδικά και όσο το δυνατόν περισσότερο επαγγελματικά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε εκδήλωση


Ελεύθεροι οι έξι κατηγορούμενοι από τις Σκουριές

Ανακριτής και εισαγγελέας, με σύμφωνη γνώμη, αποφάσισαν να επιβάλλουν σε τέσσερις εξ αυτών τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης προσέγγισης, σε ακτίνα τεσσάρων χιλιομέτρων, του εργοταξίου της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός»
Ελεύθεροι αφέθηκαν έξι άτομα που απολογήθηκαν στον ανακριτή Πολυγύρου, κατηγορούμενοι για επεισόδια που σημειώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012 στις Σκουριές Χαλκιδικής, στη διάρκεια κινητοποίησης κατά της εξόρυξης χρυσού.

"ΣΑΧΑΡΑ" SOS

ΣΩΜΑΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η αλλιώς, η ιστορία συνεχίζεται.
Σε παλαιοτερα άρθρα μου, είχα κάνει πάρα πολλές φορές αναφορά στα «ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ» (με όλη τη σημασία της λέξης) Σώματα Ασφαλείας (κατά τα άλλα) της χώρας, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, και είχα γράψει πως λειτουργούν ακόμα, χάρη στο ΦΙΛΟΤΙΜΟ του προσωπικού τους.
Πολλοί «αυλοκόλακες» τότε, έσπευσαν να με φάνε, «διαμαρτυρόμενοι» και καλά, πως οι λατρεμένες τους κυβερνήσεις (που φωτιά να τις κάψει, όπως έλεγε ο μπάρμπα Δημητρός) «ενίσχυαν και εξόπλιζαν» αυτές τις υπηρεσίες συνέχεια (και μετά ξύπνησαν). Ελλάδα, καλοκαίρι του 2015, και τι βλέπουμε; ΠΟΙΑ είναι η πραγματικότητα, ΤΙ επικρατεί στα Σώματα ασφαλείας της χώρας;

Χριστός και Παναγία!!! Ως πότε θα αυνανιζόμαστε;


Δράσεις Σώματος Πολιτών Δήμου Νέας Προποντίδας

Το Σώμα Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας του Δήμου Νέας Προποντίδας, έχοντας πάντα στο πλευρό του το Δήμο καθώς και τη στήριξη και τη βοήθεια του κόσμου, συνεχίζει την πολύπλευρη προσπάθειά του και βρίσκεται πάντα κοντά στις ευπαθείς και αδύναμες ομάδες του δήμου (και όχι μόνο) με δράσεις στήριξης των συμπολιτών μας.
Στις 25 Μαΐου γέμισε με γέλια και χαρούμενα πρόσωπα το Ειδικό Σχολείο Πορταριάς του Δήμου Νέας Προποντίδας με τα παιχνίδια που δέχτηκαν από το Σώμα Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας του Δήμου.

ΚΚΕ για το νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών για τα αδήλωτα εισοδήματα

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με το νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών σχετικά με τα αδήλωτα εισοδήματα αναφέρει: 
«Την ώρα που προετοιμάζεται η κλιμάκωση της φοροληστείας σε βάρος των μισθωτών, των αυτοαπασχολούμενων, των λαϊκών οικογενειών, η κυβέρνηση, με σχέδιο νόμου που περιέχει προκλητικά φορολογικά προνόμια, προτείνει τη νομιμοποίηση αδήλωτων εισοδημάτων μεγαλοκαταθετών. Μια ακόμη απόδειξη ότι η πολιτική και της σημερινής κυβέρνησης είναι βαθιά ταξική και αντιλαϊκή».