Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Να νικήσει η ελπίδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Έληξαν οι εργασίες της διήμερης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφιση της πολιτικής απόφασης με μεγάλη πλειοψηφία. Η τροπολογία που κατατέθηκε από 9 μέλη της ΚΕ ετέθη σε ψηφοφορία και έλαβε υπέρ 75, κατά 95 και λευκό 1.
Το σχέδιο της Πολιτικής Απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο στην τελική του μορφή θα δημοσιοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών:

Η προσθήκη- τροπολογία της "Αριστερής Πτέρυγας" του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕ του κόμματος

Έληξαν αργά την Κυριακή (24/5) το απόγευμα, με έγκριση κατά πλειοψηφία πολιτικής απόφασης, οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τη συνεδρίαση η ‘’αριστερή πτέρυγα’’ του κόμματος κατέθεσε προσθήκη –τροπολογία για το κείμενο της τελικής απόφασης, που έφερε την υπογραφή 9 μελών της Κεντρικής Επιτροπής.
Η προσθήκη-τροπολογία ετέθη στο τέλος των εργασιών σε ψηφοφορία και απερρίφθη, συγκεντρώνοντας 75 ψήφους υπέρ έναντι 95 κατά και 1 λευκό.
Ολόκληρη η τροπολογία-προσθήκη μαζί με όσους/ες την υπογράφουν έχει ως εξής:

Το λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτευτές του...


Πρόκριση της Ελπίδας Πολυγύρου στον τελικό πρωταθλήματος Παίδων Χαλκιδικής

Αήττητη έφτασε στον τελικό πρωταθλήματος Παίδων Χαλκιδικής, η Ελπίς Πολυγύρου κερδίζοντας στον 1ο ημιτελικό την ομάδα του Στανού 1-0 και στον 2ο 4-2. Έχοντας κατακτήσει 7 πρωταθλήματα στις παιδικές κατηγορίες, κατέχοντας την πρώτη θέση σε παιδικά πρωταθλήματα στην Χαλκιδική, θα διεκδικήσει άλλο ένα, παίζοντας στον τελικό εναντίον της ομάδος της Τρίγλιας σε ημερομηνία και γήπεδο που θα ανακοινωθεί από την ΕΠ.Σ.Χαλκιδικής.

Δεν περνάμε στον τελικό