Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Χαλκιδικής

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι από Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της Οργάνωσης στον Πολύγυρο και θα παραμένουν ανοικτά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες από 10.00 έως 12.30 και κατά τις απογευματινές ώρες από 18.30 έως και 21.00.

Λαφαζάνης για Σκουριές (22/5)

Μεταλλωρύχοι: «Απαράδεκτο να μας χαρακτηρίζει, Π. Λαφαζάνης, πολιορκητικούς κλοιούς και εργαλεία»

Κοινή ανακοίνωση - απάντηση εξέδωσαν σήμερα τα σωματεία εργαζομένων μεταλλείων Κασσάνδρας, απέναντι στις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού ΠΑΠΕΝ, Π. Λαφαζάνη.
Η ανακοίνωση:
Με τη σημερινή ομιλία του Υπουργού ΠΑΠΕΝ κυρίου Λαφαζάνη στη Βουλή, διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά την απαξίωση που ο ίδιος δείχνει στον δίκαιο αγώνα μας για να διασφαλίσουμε το ψωμί των παιδιών μας και τη δουλειά μας.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ : ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΕΛΟΣ. ΡΗΞΗ ΜΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ Ή ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;

Μόλις 4 μήνες μετά τις εκλογές και οι εξελίξεις στις «διαπραγματεύσεις» της κυβέρνησης με τους «θεσμούς» (δηλ. την τρόικα) φανερώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την χρεοκοπία της θέσης «ούτε σύγκρουση- ούτε υποταγή».
Με το καλημέρα (Eurogroup 20/2) η κυβέρνηση υποτάχτηκε στις βασικές επιδιώξεις του ευρω-ιερατείου:

41 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πολυγύρου

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά σαράντα ενός (41) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου, οκτάμηνης διάρκειας.
Δείτε ΕΔΩ 

8 χρόνια Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Πολυγύρου

Συνεχίζονται για 8η χρονιά οι επισκέψεις σχολείων στο Πάρκο Κυκλοφοριακή Αγωγής Πολυγύρου με βασικό στόχο την εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα κυκλοφορίας, οδικής συμπεριφοράς και οδικής ασφάλειας.
Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Πολυγύρου, στην περιοχή «Ανήλια», αναπτύσσει τις δραστηριότητές του σε χώρο 4.170 τ.μ. και απευθύνεται σε νέους και παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας έχοντας σκοπό να τους μάθει το σωστό τρόπο συμπεριφοράς σαν μέλλοντες οδηγοί αυτοκινήτων και σαν πεζοί.

Η Χριστίνα Ταχιάου στον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής

Τα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στον Πολύγυρο επισκέφθηκε την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015, επικεφαλής κλιμακίου του Ποταμιού η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χριστίνα Ταχιάου. Η κα Ταχιάου είναι επικεφαλής και πολιτική υπεύθυνη στον τομέα του Τουρισμού από την πλευρά του Ποταμιού.
Η κα βουλευτής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής Γρηγόρη Τάσιο και τον Διευθυντή του Οργανισμού Γιώργο Μπρουτζά.

Η γραβάτα του Τσίπρα και το χρέος της Ελλάδας...


Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής για Φ.Π.Α.

ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ Ο Φ.Π.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Ο 5ος μήνας πολιτικής αστάθειας που επικρατεί στη χώρα, φέρνει κάθετη πτώση στις κρατήσεις από παραδοσιακές αλλά και νέες αγορές.
Αρκετά ξενοδοχεία της Χαλκιδικής άνοιξαν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, χάνοντας σχεδόν ένα μήνα από μια πραγματικά δύσκολη σαιζόν.
Και ενώ από τη μια πλευρά, φορείς και ιδιώτες συμπράττουν σε μια κοινή προσπάθεια θετικής προβολής για την περιοχή μέσω του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, καλούνται από την άλλη να αντιμετωπίσουν μια ενδεχόμενη αύξηση στον Φ.Π.Α., που αν γίνει αναμένεται άκρως καταστροφική για τις επιχειρήσεις, εφόσον πλήττει καίρια την ανταγωνιστικότητά τους.

Ταξίδια