Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Στις 02 Ιουνίου η τριμερής συνάντηση εκπροσώπων του ΥΠΑΠΕΝ, της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. και των μεταλλωρύχων

Έπειτα από πέντε περίπου μήνες δράσεων, κινητοποιήσεων και συναντήσεων, καταφέραμε να φανερώσουμε το πραγματικό πρόσωπο της ΒΑ Χαλκιδικής και αποδείξαμε ότι τις αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας τις παίρνουμε εμείς. Δεν φοβηθήκαμε και κυρίως δεν υποχωρήσαμε.
Ο Αγώνας μας ήταν και παραμένει συνεχής και άκαμπτος.
Εχθές, 20 Μαΐου 2015, βρεθήκαμε για άλλη μια φορά στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΑΠΕΝ, κ. Γιάννη Τσιρώνη.

Όσο το κουβάρι ξετυλίγεται τόσο κραυγάζει ο κ. Πάχτας.

(Απάντηση του Δήμου Αριστοτέλη σχετικά με τις δηλώσεις του συνδυασμού "Όραμα Πολιτών" για την αποχώρηση του κ. Μίχου. Σχετικά ΕΔΩ)
Πραγματικά αυτό που βιώνουμε με τις δηλώσεις του κ. Πάχτα ξεπερνάει κάθε όριο πολιτικής θρασύτητας. Αποτελεί μοναδικό φαινόμενο πολιτικής γραφικότητας ξεπερνώντας ακόμα και γνωστούς χαρακτήρες των παλιών ασπρόμαυρων Ελληνικών ταινιών, αρθρώνοντας λόγο με βαρύγδουπες εκφράσεις, ανακρίβειες και κενό πολιτικού περιεχομένου. Θεωρώντας ότι έχει βουτήξει στην πολιτική «κολυμπήθρα του Σιλωάμ» εμφανίζεται ως κριτής των πάντων να παραδίδει μαθήματα ενότητας και χρηστής διοίκησης.

Στο Δήμο Σιθωνίας η βουλευτής του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου

Το Δήμο Σιθωνίας επισκέφθηκαν σήμερα η βουλευτής του Ποταμιού και επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού στο Ποτάμι, Χριστίνα Ταχιάου και μέλη της συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος στη Χαλκιδική και είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο Σιθωνίας Γιάννη Τζίτζιο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν θέματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στη Σιθωνία, ενώ τέθηκαν επί τάπητος και τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν φορείς του τουρισμού στην περιοχή.

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς για το σχολ.έτος 2015-16

Από τη Δευτέρα 25-5-2015 έως την Δευτέρα 15-6-2015 θα κατατίθενται στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Σιθωνίας οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων.
Μαζί με την αίτηση πρέπει να προσκομιστούν από τους γονείς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου το παιδί τους να γίνει δεκτό και να φιλοξενηθεί για το σχολ.έτος 2015-2016 σ’έναν από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ SUPER-3 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΦ ΑΡΗ SUPER-3 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ...

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ..ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

ΠΑΣΟΚ: Εκλογική διαδικασία ενόψει έκτακτου συνεδρίου

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με βάση το αρ.35 του καταστατικού, προκηρύχθηκε το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. 
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, όπως εξειδικεύτηκαν στην συνεδρίαση της γραμματεία της στις 30 Απριλίου 2015, το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 5,6 & 7 Ιουνίου στο γήπεδο του Πανελληνίου (Πεδίον Άρεως).
Η εκλογή των αντιπροσώπων θα γίνει την Κυριακή 24 Μαΐου.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 9:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ.
Οι χώροι διεξαγωγής εκλογικής διαδικασίας στο Νομό Χαλκιδικής:

Κλιμάκιο του Ποταμιού στο Δημαρχείο Πολυγύρου

Τη βουλευτή του Ποταμιού, κα Χριστίνα Ταχιάου, που ηγήθηκε σχετικού κλιμακίου, υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος.
Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνάντησης ο Δήμαρχος Πολυγύρου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την κα Ταχιάου για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου αλλά και για τα προβλήματα, που καλείται να αντιμετωπίσει κυρίως εξαιτίας της παύσης χρηματοδότησης των μεγάλων έργων, που εκτελούνται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Δήμος Ν. Προποντίδας: Εκστρατεία καθαρισμού ακτών

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής θα λάβει μέρος στην Εκστρατεία Καθαρισμού Ακτών που διοργανώνει η πιο ιστορική εκστρατεία καθαρισμών της χώρας, το δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, η οποία συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια σταθερής υλοποίησης. Στη διάρκεια της πολυετούς αυτής πορείας, μαζί με την εκστρατεία ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, έχουν μεγαλώσει ολόκληρες γενιές εθελοντών κι έχουν «γαλουχηθεί» με τις αξίες της ενεργούς συμμετοχής και της προστασίας του φυσικού μας πλούτου.

"Πατριωτικό καθήκον"


Το μαγαζί βαράει διάλυση...

Για έναν ισχυρό Α.Ο.Πολυγύρου στη Β΄ Εθνική

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ΔΣ Πολυγύρου η συζήτηση – συνάντηση  με φορείς, επαγγελματίες και φίλους του ΑΟΠ.
    Παρουσία αρκετών φίλων του ΑΟΠ αναπτύχθηκε διαλογική συζήτηση και από την πλευρά της διοίκησης παρουσιάστηκε το σχέδιο της νέας περιόδου καθώς και ο προϋπολογισμός αυτής.
    Οι παρόντες,  μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου Δημήτρης Ζαγγίλας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νικήτας Κατσιακιώρης, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Γρηγόρης Τάσιος, ο Επίτιμος Πρόεδρος  του ΑΟΠ Γιάννης Μόμτσιας, ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στέλιος

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ

Ελλάδα του 2015, χώρα των «μεταρρυθμίσεων», του μνημονίου (ακέραιου η σχισμένου δεν έχει σημασία), Ελλάδα της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, της ΦΤΩΧΕΙΑΣ, της ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, Ελλάδα που αν παλιότερα «έτρωγε» απλά τα παιδιά της, τα τελευταία χρόνια όχι μόνο τα τρώει, αλλά τα καίει κιόλας, μη τυχόν και μείνει κάποιο «ίχνος» τους.
Αδέλφια, όπως βλέπουμε, ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει, και ας έχουμε «νέα» κυβέρνηση, και όπως πάνε τα πράγματα, ΤΙΠΟΤΑ δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο…
Έγραψα σε προηγούμενα άρθρα μου για τα ΒΡΩΜΕΡΑ και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ παιχνίδια που παίζονται στα ΚΕΠΑ, πως ο κόσμος, οι

24/5/2015: Βιβλιοπαρουσίαση στον Πολύγυρο


Ολοκλήρωση διεθνούς συνάντησης ξένων σχολικών αντιπροσωπειών στο πλαίσιο υλοποίησης ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius από το Γυμνάσιο Ορμύλιας.

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο - με την αναχώρηση και των τελευταίων ξένων αντιπροσωπειών - η πενθήμερη διεθνής εκπαιδευτική συνάντηση που διοργανώθηκε από το Γυμνάσιο Ορμύλιας στο πλαίσιο υλοποίησης της πολυμερούς ευρωπαϊκής σύμπραξης Comenius με τίτλο «Biodiversity Conservation The Only Path To Our Survival».