Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Π. Λαφαζάνης: Προτεραιότητες, διαγραφή χρέους, ρευστότητα, παραγωγική ανάπτυξη, Σκουριές

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (3/5), ΣΤΟ ΧΩΝΙ (3/5), ΣΤΗΝ ΔΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΓΟΡΗ
Ολόκληρη η συνέντευξη του Παν. Λαφαζάνη στην εφημερίδα ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ'' και στην Δώρα Αντωνίου έχει ως εξής:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Επενδύσατε πολύ στην γρήγορη ολοκλήρωση ενός προσυμφώνου για τον αγωγό ενώ καλλιεργήθηκε και μια έντονη προσδοκία για μια μεγάλη ρωσική προκαταβολή που μπορεί να έφτανε τα πέντε δις ευρώ. Τι συνέβη σε αυτή την υπόθεση; Έκανε πίσω η Μόσχα η είναι κάτι που βρίσκεται σε εξέλιξη;

ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Πολλοί νόμιζαν πως τα παράτησα επειδή έχω καιρό να γράψω, αλλά προς μεγάλη τους απογοήτευση, δεν είμαι από εκείνους που παρατούν έναν αγώνα, και μάλιστα όταν αυτός δίνεται για τον συνάνθρωπο.
Το θέμα μας ΚΑΙ σήμερα, έχει να κάνει με τι άλλο;
Με την ΥΓΕΙΑ, την ΑΝΑΠΗΡΙΑ, τα ΚΕΠΑ, τους ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, και ένα «κράτος», που μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι (ούτε από εκείνο φίλε μου Νικολάκη που έχει απ’ έξω το κόκκινο λαμπάκι, γιατί εκείνο έχει κάποια «τάξη», ενώ το χάος αυτό δεν θα αποκτήσει ποτέ), που κάνει κάθε τι, για να ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ τα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις.

Παραλής Γιώργος, 29/4/2015, Συνέντευξη στο Bee Channel


Συνέντευξη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Παραλή για τη συμφωνία, τις διαπραγματεύσεις, τον απολογισμό έργου των πρώτων τριών μηνών της Κυβέρνησης, το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και εκλογών.. Και μια πρόταση για την απασχόληση των εργαζομένων στα Μεταλλεία όταν αυτά κλείσουν!

Οι χλιμίτζουρες ...δουλεύουν!

Γίνονται περισσότερο θλιβεροί και αστείοι (γίνεται άραγε εκεί που έχουν φτάσει;) οι γνωστοί χλιμίτζουρες του ΣΥΡΙΖΑ Πολυγύρου   με όσα διαδίδουν στο Πολύγυρο σε βάρος της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ
Εμείς για το θέμα, απλά, θα αναφέρουμε ότι έχει "επιβληθεί εμπάργκο" (!!!) στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ από τις εθνικές εκλογές του Γενάρη και εντεύθεν οπότε για  την μη ανάρτηση δελτίων τύπου ή ανακοινώσεων στο ιστολόγιό μας την ευθύνη την έχουν άλλοι.

Ζητείται για αγορά γυναικεία φορεσιά της Κεντρικής Μακεδονίας ή Κασσανδρινή


Ζητώ να αγοράσω αυθεντική, μακριά, γυναικεία φορεσιά της Κεντρικής Μακεδονίας ή Κασσανδρινή . 
Για επικοινωνία στο τηλέφωνο: 0061416149206 ή στο email: lambros.kappas@ge.com
Μελβούρνη

Λάμπρος Κάππας.

Κέντρο Φυσικοθεραπείας "Κίνησις" στον Πολύγυρο


N. Μουδανιά 4/5: Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά

Την Δευτέρα 4/5 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στα Ν.Μουδανιά, στο πνευματικό κέντρο,  από την Κ.Ο.Β των Ν.Μουδανιών.
Το Γ.Τ της Τ.Ε Χαλκιδικής