Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Καλωδιωμένα κορίτσια στον ήλιο

Η Ν.Δ. στα βράχια

Του Θανάση Καρτερού - ΑΥΓΗ
Αχός βαρύς ακούγεται τις τελευταίες μέρες από τη Ν.Δ. Η ταραχώδης συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι δηλώσεις ανοιχτής ή μισάνοιχτης αμφισβήτησης της ηγεσίας και της στρατηγικής του κόμματος, οι μυστικοί δείπνοι και τα φανερά γεύματα, οι ομαδοποιήσεις και οι στοιχίσεις βεβαιούν του λόγου το ασφαλές: Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε βαθιά κρίση μετά την ήττα του στις εκλογές. Μια κρίση που δεν φαίνεται να ξεπερνάει εύκολα.

"Ειδικές δυνάμεις κατά της φοροδιαφυγής"

Εικόνα από Sibilla
Πόλεμο στη φοροδιαφυγή και τη φοροκλοπή (ΦΠΑ) κηρύσσει η κυβέρνηση με το ολοκληρωμένο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που απέστειλε στο Eurogroup ο Γ. Βαρουφάκης και εμφανίζεται έτοιμη να θέσει σε εφαρμογή το αμέσως προσεχές διάστημα. Για τον σκοπό αυτό προχωρεί στη σύσταση ειδικού σώματος "καταπολέμησης αποφυγής ΦΠΑ" από ωρομίσθιους φοιτητές, οικιακές βοηθούς, ακόμη και τουρίστες, που θα αποκαλύπτουν τη φοροδιαφυγή, εφοδιασμένους με βιντεοκάμερες και μηχανήματα καταγραφής ήχου. (ΑΥΓΗ)

Ουάουου...

Σκουριές, 03 Μαρτίου 2015

Λήψεις από την περιοχή των Σκουριών που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 03 Μαρτίου 2015. Πρώτη φορά στην νεότερη Ελληνική Ιστορία μια δράκα ανθρώπων προσπαθεί να επιβάλλει με την βία και με επιφάσεις νομιμότητας, μια δήθεν επένδυση , ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Χαλκιδικής, της Βόρειας Ελλάδας είναι αντίθετη....
Τελευταία παρατηρούμε ότι προσπαθούν με προπαγανδιστικές μεθόδους και επικοινωνιακά τρικ να δείξουν, ότι κάποιοι συμπολίτες μας

Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια μπήκαν τα ΜΑΤ στην Ιερισσό

Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια, στις 7 Μαρτίου του 2013, μπήκαν τα ΜΑΤ στη πρωτεύουσα του δήμου Αριστοτέλη, την Ιερισσό.
 Η μέρα αυτή έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη των ανθρώπων και μας έμαθε ότι μόνο με αγώνες κερδίζονται οι μάχες για δικαιοσύνη απέναντι στα μεγάλα επιχειρησιακά συμφέροντα πολυεθνικών εταιριών και μεγαλοεργολάβων που επιβουλεύονται τον τόπο που με τη πρώτη μας ανάσα ονομάσαμε πατρίδα...

Για το κυνήγι της φοροδιαφυγής...

Του Γιώργου Παραλή
Μια πρόταση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για "ερασιτεχνικά" σώματα ελεγκτών της φοροδιαφυγής έχει προκαλέσει τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς αρκετές συζητήσεις.
Η πρόταση αυτή θεωρώ πως κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Μας λέει πως θα προσλαμβάνονται άνεργοι, νοικοκυρές, φοιτητές (δηλαδή γενικά ανενεργός οικονομικά πληθυσμός) για δύο μήνες οι οποίοι ύστερα από κατάλληλη εκπαίδευση θα ξεχύνονται στην αγορά και με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό (αυτό το σημείο θέλει αρκετή συζήτηση για το πώς θα γίνει και αν είναι νομικά αποδεκτό) θα καταγράφουν φορολογικές παραβάσεις και κατά κύριο λόγο τη μη παροχή αποδείξεων.

Μητροπόλεις του κόσμου - Βουδαπέστη

Corso στον Πολύγυρο 14/3


Εμπρηστικές δηλώσεις ... καμμένα απορριμματοφόρα στο Δήμο Αριστοτέλη

Σήμερα το πρωί κάηκαν ολοσχερώς τρία απορριμματοφόρα του Δήμου Αριστοτέλη, και άλλα δύο υπέστησαν ζημιές, στο χώρο στάθμευσής τους στην Ιερισσό. Η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 6:30 το πρωί, και αφού είχε αποχωρήσει ο φύλακας του χώρου στάθμευσης. Εκείνη τη στιγμή καιγόταν ένα όχημα και μέχρι να προσεγγιστεί η περιοχή, η φωτιά είχε μεταφερθεί ήδη σε άλλα δυο οχήματα.
Η πυροσβεστική και η Ασφάλεια Πολυγύρου διεξάγουν έρευνες.

Φωτιά σε απορριμματοφόρα του Δήμου Αριστοτέλη

Τρία (3) απορριμματοφόρα του Δήμου Αριστοτέλη κάηκαν χθες το βράδυ από άγνωστη, μέχρι τώρα, αιτία.
Τα απορριμματοφόρα βρίσκονταν στον όρχο οχημάτων του Δήμου.