Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Φαρσοκωμωδία

Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πρώτες διαπιστώσεις από την ανακοίνωση Τσίπρα για την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας:
1. Θα πέφτουν χαστούκια στην Ευρώπη και θα μένει ακίνητος ο Παυλόπουλος.
2. Οταν άκουσε το όνομά του δεν έμεινε ακίνητος, αλλά ξερός. Ετσι είναι μέχρι αυτή τη στιγμή. Τον χαστουκίζουν για να τον συνεφέρουν.
3. Ο Λαφαζάνης γέλασε γιατί νόμισε αρχικά ότι ο Τσίπρας έκανε πλάκα.

Τον Πάκη ρε γαμώτο!


Έργα και ημέρες ανδρός χωρίς ..."ΕΛΠΙΔΑ"

Ο Πάκης Πρόεδρος!

Από "Τζεντάι" Πρόεδρος. Βρε Αλέξη είπαμε είναι "γλάστρα" ο Πρόεδρος της δημοπρασίας αλλά εσύ το παράκανες. Μα τον Πάκη; Είναι δυνατόν; Πείτε μου πως μας κάνετε πλάκα. Δυστυχώς αγάπη μου το άκουσα με τα αυτιά μου. Κι όχι, δεν ήπια γουλιά. Ισχύουν αυτά που είπαμε για κάθε νεοδημοκράτη που ψήφισε μνημόνιο. Αντίο δικαιοσύνη, αντίο "έξοδος από Μνημόνια", αντίο ζωή.
Συν ότι ο Πάκης θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα θέλει σκάλισμα.

ΤΑ ΑΓΙΑ ΚΕΠΑ… ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ

Τα λέμε, τα ξαναλέμε, αλλά μυαλό ΔΕΝ βάζουν ορισμένοι.
Πάρα πολλές φορές αναφέρθηκα στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών, και στα ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια που παίζονται σε βάρος των ασθενών.
Παιχνίδια ταλαιπωρίας, ΑΔΙΚΙΩΝ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ…. Να πω κι άλλα;
Δε χρειάζεται νομίζω γιατί ο κόσμος έβγαλε τα συμπεράσματα του, και ΣΙΧΑΘΗΚΕ.
Σιχάθηκε ΟΛΟΥΣ εκείνους που με ελαφριά καρδιά ΚΑΡΑΤΟΜΟΥΝ αναπήρους…

Ο Νίκος Αλιβιζάτος υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας

Ο Νίκος Αλιβιζάτος, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών, θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και προτάθηκε από το "ΠΟΤΑΜΙ".

Ο Κωστάκης εισηγήθηκε, ο Αλέξης πρότεινε...

...για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Πάκη (Προκόπη) Παυλόπουλο!
-Με τις υγείες μας!
...και το βιογραφικό του:

Ξεκινά το μεγάλο έργο του αποχετευτικού Πολυγύρου - Καλυβών

Ξεκινά η εκτέλεση της μεγάλης περιβαλλοντικής παρέμβασης «ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΚΑΛΥΒΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ» με προϋπολογισμό 26.900.994,08 ευρώ, που είναι ενταγμένη στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 στον άξονα προτεραιότητας «02 – Προστασία και Διαχείριση Υδατικών Πόρων του Ε.Π. Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη»
Σήμερα 17-2-2015, το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, η οποία δεσμεύτηκε ώστε να γίνουν προσπάθειες για την παράδοση του έργου σε λιγότερο από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα των τριάντα μηνών.
Το φυσικό αντικείμενο της πράξης αφορά την κατασκευή των έργων συλλογής μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης των λυμάτων των οικισμών Πολυγύρου και Καλυβών.
Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος τόνισε:

Πολύγυρος με χιόνι από το πρωί, 17/2/2015,

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής: ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Την Κυριακή (15/02) πραγματοποιήθηκε ακόμη μία πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές. Η πρώτη μετά την αλλαγή της κυβέρνησης. Η πορεία είχε ανακοινωθεί πολλές μέρες νωρίτερα και είχε πολύ καλή προσέλευση. Αγωνιστές από κάθε γωνιά της Χαλκιδικής, ένωσαν τις δυνάμεις τους με αλληλέγγυους από όλη την Ελλάδα. Ξεπέρασαν τα εμπόδια που τέθηκαν στο κίνημα από τις εκλογές μέχρι σήμερα και βρέθηκαν στο βασικό πεδίο αγώνα. Στον Κάκαβο, στις Σκουριές. Αγνόησαν όλους αυτούς που υποστήριζαν ότι δεν πρέπει να γίνει πορεία επειδή η κυβέρνηση θέλει να κλείσει τα μεταλλεία.

Ο βράχος

H συμμορία των τεσσάρων και το τελεσίγραφο ταπείνωσης του Eurogroup

Παναγιώτης Μαυροειδής - Παντιέρα
Οι στολές των ενωμοταρχών της χωροφυλακής ήταν που έλλειπαν από το σκηνικό.
Βγήκαν οι τέσσερις, μετά την σύνοδο του Eurogroup, να παπαγαλίσουν χίλια δυο. Πρακτικά όμως, για να εκφωνήσουν ένα άθλιο τελεσίγραφο. Επιχειρούν ένα δημόσιο εξευτελισμό, που υπερβαίνει την ελληνική κυβέρνηση. Αφορά και στοχεύει κάθε σκέψη διαπραγμάτευσης και αντίρρησης μέσα στο ‘’βασίλειό’’ τους.

Κούλουμα 2015 στις Καλύβες