Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή πίτας των υπαλλήλων στο Δήμο Σιθωνίας

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κοπή της πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Σιθωνίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία της δημοτικής αρχής και των εργαζομένων του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Σιθωνίας, κ. Ιωάννης Τζίτζιος ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά και κάλεσε όλους τους εργαζόμενους να δουλέψουν με αγάπη για τον Δήμο και να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους συνδημότες.

Αποκριάτικο πάρτι 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου


ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Κανένας συμβιβασμός με τραπεζίτες και ΕΕ

Η χτεσινή στάση του υπουργού εξωτερικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε που ζήτησε τον «σεβασμό των συμφωνηθέντων», έρχεται σαν συνέχεια του κυνικού και απαράδεκτου εγγράφου της γερμανικής κυβέρνησης με το οποίο απαιτεί την υλοποίηση όλων των αντιδραστικών και αντεργατικών σφαγιαστικών μνημονιακών μέτρων, τα οποία απέρριψε και με τον αγώνα και με την ψήφο του ο ελληνικός λαός,

Χορός Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου


Η φρίκη έχει ονοματεπώνυμο

Στις 1.109 σελίδες του αμετάκλητου παραπεμπτικού βουλεύματος για τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και τα τάγματα εφόδου αποτυπώνεται όλη η φρίκη της εγκληματικής δράσης με ονοματεπώνυμα, περιγραφές, συμμετοχές και τελικά βαριές κατηγορίες. Το Συμβούλιο Εφετών έκρινε και τώρα αναμένεται απλά ο τυπικός καθορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της δίκης ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Σύνταγμα 5-2-2015: Όχι στους εκβιασμούς της Γερμανίας


Σκουριές (open pit, περιοχή ρέμα Λουτσάνικο) 17-01-2015

Εκδήλωση ενημέρωσης στον Άγιο Νικόλαο