Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Άλλη μια πράξη έλλειψης πολιτικού πολιτισμού από τον Σαμαρά

Δυσμενείς εντυπώσεις προκάλεσε και πάλι ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ορκωμοσία στη Βουλή
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν σηκώθηκε όταν ο Αλέξης Τσίπρας τον χαιρέτησε. Συγκεκριμένα μετά τηλήξη της τελετής ορκωμοσίας ο πρωθυπουργός κατέβηκε από τα έδρανα του Υπουργικού Συμβουλίου και πλησίασε τον Πρόεδρο της ΝΔ που καθόταν στα μπροστινά έδρανα του κόμματός του.

Tiverious στον Πολύγυρο...

 
...και...

“Αν θέλετε ένα φίλο, αγοράστε σκύλο”…

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος 
Ο εχθρός του εχθρού μου δεν είναι κατ’ ανάγκην φίλος μου. Καλό είναι να το έχουμε υπόψη μας. Ειδικά τώρα που, με αφορμή τις δηλώσεις Ομπάμα για την Ελλάδα, από πολλές πλευρές ακούγεται ότι «οι Αμερικάνοι είναι φίλοι μας»…
Οι ΗΠΑ, βασικώς είναι φίλοι του… εαυτού τους. Η Ελλάδα αξιοποιείται από μέρους τους ως «εργαλείο» στην αντιπαράθεσή τους με την Γερμανία. Σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης η μεταξύ τους ενδοϊμπεριαλιστική αντιπαράθεση έχει ενταθεί.

ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου: ΟΧΙ σε μνημονιακό Πρόεδρο Δημοκρατίας

Η Οργάνωση Μελών του Σύριζα Γαλατσίου μετά τις φήμες για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας,με ανακοίνωσή της δηλώνει την αντίθεσή της στην εκλογή Προέδρου,που θα έχει σχέση με τα μνημόνια και την προγενέστερη καταστροφική πορεία της χώρας...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 στην ανοιχτή συνεδρίαση της Συντονι­στι­κής Επιτροπής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου συζητήθηκε το θέμα της εκλο­γής Προέδρου της Δημοκρατίας και ομόφωνα καταλήξαμε στην πα­ρακάτω απόφαση:

ΠΟΥΝ' ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Ενημέρωση από το Δήμο Ν. Προποντίδας σε νέους για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus για νέους Επιχειρηματίες

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας θέλοντας να στηρίξει και να βοηθήσει τους νέους που αναζητούν εργασία ή να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, ξεκίνα δράση ενημέρωσης για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus για νέους Επιχειρηματίες.
Η δράση ξεκινά από σήμερα 5 Φεβρουαρίου καταρχήν στα σχολεία του Δήμου, ενημερώνοντας τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και θα συνεχιστεί και στον υπόλοιπο πληθυσμό του Δήμου.
Το πρόγραμμα Erasmus για νέους Επιχειρηματίες χρηματοδοτείται απευθείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή European Commission και η Ελλάδα συμμετέχει σαν ισότιμος εταίρος.
Στα οφέλη του προγράμματος περιλαμβάνεται η ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας, οι ευκαιρίες δικτύωσης στην Ευρώπη, οι νέες εμπορικές σχέσεις και οι νέες αγορές στο εξωτερικό.

Στο σκαμνί η ηγεσία της Χρυσής Αυγής (Βίντεο)

Για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά παραπέμπονται να δικαστούν ηγετικά στελέχη κόμματος με κακουργηματικές κατηγορίες και στην προκειμένη περίπτωση «της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης». 
Σύμφωνα λοιπόν με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών στο ειδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν 70 χρυσαυγίτες ανάμεσα τους και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χ.Α. 

Περιμένοντας την κωλοτούμπα

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΟΥ - ΑΥΓΗ
Μια ματιά στα media, για όποιον τα αντέχει, και στα social media, για όποιον τα κατέχει, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία: Το φάντασμα που πλανιέται πάνω από την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι της Βόρειας Κορέας ή του Grexit. Αυτά μας άφησαν χρόνους μαζί με τον Σαμαρά και την Σπυράκη. Είναι το φάντασμα της κωλοτούμπας. Της κωλοτούμπας, μάλιστα. Της κωλοτούμπας του ΣΥΡΙΖΑ, για να είμαστε ακριβείς. Ή της κωλοτούμπας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, για να είμαστε ακριβέστεροι.

Δήλωση-βόμβα για την εξόρυξη στις Σκουριές

Η «με κάθε κόστος επένδυση» (όπως τόνιζε ο κ. Σαμαράς) της «Ελληνικός Χρυσός» έχει μπει στο μικροσκόπιο της νέας κυβέρνησης και -σύμφωνα με πληροφορίες- τα κενά, οι παραλείψεις και οι ατέλειες είναι τόσο πολλά που μπορεί να οδηγήσουν και σε άμεσο «πάγωμα» των εργασιών.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών», το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας εντός της ημέρας, το αργότερο αύριο, προχωρά σε επανεξέταση όλων των αδειοδοτήσεων της «Ελληνικός Χρυσός».

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ 2

Δεν περίμενα το προηγούμενο άρθρο μου να έχει τέτοια ανταπόκριση από άτομα τα οποία πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Πολλά μηνύματα, άλλα τόσα τηλεφωνήματα, φωνές απελπισίας, οργής, και ένα σωρό ανάκατων συναισθημάτων από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά έχοντας να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την πάθηση τους, αλλά και την «νομοθετική (κατά άλλα) ΠΑΡΑΝΟΙΑ» του κράτους, τους «νομοθέτες», που ΔΕΝ είναι γιατροί, ΔΕΝ έχουν ΙΔΕΑ για τη συγκεκριμένη πάθηση, αλλά, είναι ….. «θαυματοποιοί», φωτεινοί παντογνώστες παθήσεων.