Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Το προεκλογικό πρόγραμμα του Υπ. βουλευτή Δημήτρη Τσούφη


Από το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ (Κυριακή 18/1/15)


Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική Γιάννης Δριβελέγκας στο Bee Channel

Το νέο σποτ της ΚΝΕ για τις εθνικές εκλογές

Η συνέντευξη του υπ. βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κανταρά στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Να σταματήσει η κοροϊδία εις βάρος των φτωχομεσαίων αγροκτηνοτρόφων

Πριν προλάβουν οι φτωχομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι να αντιληφθούν πόσο θα κληθούν να πληρώσουν για τον ΕΝΦΙΑ, ήρθε και το τσεκούρωμα της εξισωτικής αποζημίωσης. Μέσα σε δύο χρόνια το ποσό που δίνεται στους κτηνοτρόφους που ζουν και εργάζονται σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές της χώρας μειώθηκε δραματικά. Πρόκειται για τους κτηνοτρόφους που ζουν και εργάζονται στα πιο απομακρυσμένα χωριά της χώρας.

Πρόγραμμα επισκέψεων του υποψηφίου Βουλευτή Στέλιου Βαλιάνου

Ο υποψήφιος Βουλευτής Στέλιος Βαλιάνος θα επισκεφθεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου τις παρακάτω περιοχές :
·        Στις 9:30 ο κ.Βαλιάνος θα παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Συκιάς.   
·        Στις 11:00 επίσκεψη στην Σάρτη
·        Στις 17:30  Θα παρευρεθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου στο Τουριστικό Περίπτερο “ΈΞΙ ΒΡΥΣΕΣ”
·        Στις 18:45 Βαρβάρα
·        Στις 19:30 Νεοχώρι
·        Στις 20:15 Παλαιοχώρι
·        Στις 21:30 Αρναία

Συνάντηση Α. Δερετζή με τον Τ. Κανταρά

Με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης πραγματοποιήθηκε συνάντηση –ενημέρωση του προέδρου της κ. Άγγελου Δερετζή με τον υπεύθυνο Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Χαλκιδικής κ. Τάσου Κανταρά.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημέρωσε τον υπεύθυνο Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των λαϊκών αγορών.

Ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ

Χορό έχει απόψε, στο τουριστικό περίπτερο "Έξι Βρύσες" στον Πολύγυρο, ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής με τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη, .
Σήμερα το μεσημέρι, ο Γαργανουράκης με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες της ορχήστρας του (Στρατής Μαμαλάκης, Μιχάλης Παυλάκης και Νίκος Καραβυράκης), ήταν φιλοξενούμενος του καφέ-ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ όπου και οι φωτογραφίες με τον ιδιοκτήτη της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ και δύο αγαπητούς του φίλους.

Διευκρίνιση για την διανεμηθείσα επιστολή στην Αρναία

Αγαπητές κυρίες / Αγαπητοί κύριοι,
θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η επιστολή που διανεμήθηκε στην πόλη της Αρναίας και τα Τ.Δ. της Αρναίας, αφορά τους κατοικούς της εκεί περιοχής. Εκ παραδρομής αναφέρεται στον Πολύγυρο. 
Ζητάμε συγνώμη από τους αγαπητούς μας συμπατριώτες.
Με εκτίμηση,
Νικόλαος Χ. Καραμανλής,
Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Χαλκιδκής
με την Νέα Δημοκρατία

Κυριακή 18/1/15 - Προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Παλαιόχωρα


Ποιος έκανε το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο κ. Σαμαρά;

Παναγιώτης Μαυροειδής*
Φαίνεται θέατρο του παραλόγου, αλλά δεν πρόκειται για αυτό.
Προξενούν εντύπωση σε πολλούς, δύο πολιτικά παράδοξα.
Πρώτο: όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ορκίζεται ότι όχι μόνο δεν σκοπεύει σε αποχώρηση από την ευρωζώνη, αλλά δεν έχει ούτε καν σχέδιο …δ για την περίπτωση που το επιδιώξουν άλλοι ή όπως λένε ‘’ατυχήματος’’, τόσο η ΝΔ από το πρωί μέχρι το βράδυ τον παρουσιάζει σαν ακροαριστερή επικίνδυνη δύναμη έτοιμη να διαλύσει το οικοδόμημα του σύγχρονου καπιταλισμού και των οργανώσεων του.

Το τετράδραχμο της Ακάνθου

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση αντικρίσαμε σήμερα ξανά το χαμένο επί τέσσερα χρόνια τετράδραχμο της Ακάνθου* που κοσμούσε την είσοδο του Δημαρχείου στην Ιερισσό. 
Οι πληροφορίες μας λένε πως το τετράδραχμο επανατοποθέτησαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου μας, οι αθόρυβοι αυτοί αγωνιστές της καθημερινότητας, οι οποίοι έκαναν την ανακάλυψη στο πλαίσιο της ανακαίνισης του υπογείου του Δημαρχείου, που είχε να καθαριστεί πάνω από πέντε χρόνια, και ξαναγίνεται τώρα χρηστικό και λειτουργικό. 
Ο συμβολισμός λοιπόν είναι διπλός για τη νέα Δημοτική Αρχή: Καθαρίζουμε τη βρωμιά και τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους.

Σήμερα Σάββατο 17/1/15 - Τηλεοπτική Συνέντευξη υπ. βουλευτή Δημήτρη Τσούφη


Προεκλογικό πρόγραμμα Ευθ. Καρανάσιου

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, ο Ευθύμης Καρανάσιος, υποψ. Βουλευτής της ΝΔ, θα επισκεφτεί:
Σήμερα Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Εκδηλώσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ στην Ιερισσό και τη Μεγ. Παναγία την Κυριακή 18/1

Χειμερινός οδοιπόρος

Η συνέντευξη του υπ. βουλευτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ Φραγκίσκου Ρηγόπουλου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου

Και αν φεύγαμε από την ευρωζώνη;

Παναγιώτης Μαυροειδής
«Μας οδηγούν (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) σε σύγκρουση με τους εταίρους, σε χρεοκοπία, σε έξοδο από το ευρώ» (…)  Η Ελλάδα έχει δύο δρόμους: Ή θα παραμερίσει την πολιτική αβεβαιότητα και θα πάει στην ανάπτυξη ή θα κατρακυλήσει στο χείλος της χρεοκοπίας (…) Το λένε οι δικοί τους, πως δεν μπορείς να ζητάς τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μην ακολουθείς τους κανόνες της» (Αντώνης Σαμαράς, ομιλία στο Αγρίνιο)