Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Η πραγματικότητα στο σπίτι που "επισκέφθηκε" ο Σαμαράς για το νέο σποτ

Σύνθεση: Saganba

Νέο σποτ: Ο Σαμαράς μετά την μπάλα μπήκε σε σπίτι

...Φοβεροί οι  εμπνευστές και του νέου σποτ!

Μ. Παπαδημητρίου: Προτεραιότητα στην τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής

Με τον πρόεδρο του οργανισμού Τουριστικής προβολής & Μάρκετινγκ Χαλκιδικής Γρήγορη Τάσιο συναντήθηκε το πρωί η υποψήφια με το ΠΟΤΑΜΙ στη Χαλκιδική Μαρία Παπαδημητρίου. 
Συζήτησαν θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής. Το ΠOΤΑΜΙ εξάλλου στηρίζει τις επενδύσεις στοχεύοντας στην ουσιαστική τουριστική αναβάθμιση της χώρας κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Η Μαρία Παπαδημητρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο νέος μας γείτονας...

...καλώς ήρθες, καλή επιτυχία!

Πάρτε μέρος στη μέτρηση της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ

Η μέτρησή μας, στην οποία σας καλούμε να πάρετε μέρος είναι αξιόπιστη όσο τουλάχιστον όλες οι άλλες! Διαδικτυακή είναι, με το κύρος που μπορούν να έχει μια τέτοια! 
Αν κάποιοι, επιτήδειοι, δεν μπορέσουν να κάνουν "πουστιά" (κομμάτι δύσκολο στη συγκεκριμένη) τα αποτελέσματα θα δείχνουν την προτίμηση των αναγνωστών της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ και μόνο.
-Καλό "βόλι".

ΠΕΡΙ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ 8

Και ενώ πλησιάζουν οι εκλογές, ενώ ακούμε τα μύρια όσα τερατουργήματα που λέγονται «προγράμματα κομμάτων» για την επομένη των εκλογών, ενώ ο κάθε πολιτικάντης προσπαθεί να μας πείσει να τον ψηφίσουμε με μεγάλα ΘΑ, συμβαίνουν και ορισμένα γεγονότα που λόγο των ημερών περνούν απαρατήρητα από τα ΜΜΕ, αλλά (τι κρίμα) και από τον ίδιο το λαό.
Είχα ξεκινήσει μια σειρά δημοσιεύσεων με τον τίτλο του σημερινού άρθρου, στις οποίες έφερα στο φως στοιχεία διαφθοράς στο χώρο της υγείας, στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης, αλλά που τα γνωρίζουν ΟΛΟΙ, από το γραφείο του πρωθυπουργού και του υπουργού υγείας, μέχρι και απλούς

Απόψε στο TV SUPER, o υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Χρήστος Σακκάς σε τηλεοπτική συζήτηση


Στην ομιλία Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

Στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Χαλκιδική βρέθηκαν, πριν λίγο, στο συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης, στη Θεσσαλονίκη, στην ομιλία του Παπανδρέου.
Από Αριστερά: Άγγελος Πράτσας, Γιώργος Λαμπράκης, και οι υποψήφιοι βουλευτές στη Χαλκιδική Θεοδώρα Μαυρομιχάλη και Γαβριήλ Κοροξενίδης.
(Η φωτογραφία παρμένη από το προφίλ του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Χαλκιδικής στο f/b ΕΔΩ)

15/1/15, Συνέντευξη του Τάσου Κανταρά στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου


Τ. Κανταράς: Μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ακρωτηριάστηκε ο φυσικός πλούτος της Χαλκιδικής

Ο Τάσος Κανταράς, υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, απαντάει σε τρία ερωτήματα της εφημερίδας "ΑΥΓΗ":
1. Ποιο είναι το πολιτικό κλίμα και τα μηνύματα που λαμβάνετε στην περιοχή σας; Ποιες προτεραιότητες βάζετε ως υποψήφιοι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ;
2. Ποια πρέπει να είναι τα πρώτα μέτρα και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;
3. Ποια είναι η αποτίμησή σας για το έργο σας τόσο στη Βουλή όσο και στους τομείς ευθύνης σας στο κόμμα;
1) Η εκλογική αναμέτρηση της 25.1 είναι μια ξεχωριστή αναμέτρηση. Από την έκβασή της θα εξαρτηθεί το μέλλον της χώρας και του ελληνικού λαού. Αλλά και το μέλλον του ίδιου του πολιτικού

Θέσεις και απόψεις του υπ. Βουλευτή ΝΔ Χαλκιδικής Στέλιου Βαλιάνου

Συνέντευξη Βαλιάνου στην TV SUPER (14-1)


Συνέντευξη Γ. Βαγιωνά στο Radio Star (Πέμπτη 15/1)


Μπάσκετ Γ΄ Εθνική: Α.Ο.Πολυγύρου - Μακεδονικός


Ήταν ψεύτικα! - Νέο προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ

Σήμερα, 14-1-2015, συνέντευξη Κ.Ιγγλέζη στο TV SUPER


Πρόγραμμα επισκέψεων του υπ. Βουλευτή Στέλιου Βαλιάνου

Ο υποψήφιος Βουλευτής Στέλιος Βαλιάνος θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στις:
18:00 τον Νέο Μαρμαρά 
19:00 την Νικήτη
22:00 Άγιο Πρόδρομο
Ενώ στις 21:00 ο κ. Βαλιάνος θα παρουσιάσει τις θέσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης SUPER.

Ομιλία Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα μιλήσει σήμερα, Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη (Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο).

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιερισσό (16/1/2015)


Σήμερα η ανοιχτή διαδικτυακή συνέντευξη Τσίπρα που διοργανώνει η "ΑΥΓΗ" μέσω twitter

Σήμερα στις 8 μ.μ., η "ΑΥΓΗ" θα μεταδώσει ζωντανά τη διαδικτυακή συνέντευξη που θα δώσει ο Αλέξης Τσίπρας στους πολίτες που θα του θέτουν ερωτήματα μέσω του twitter. 
Η συνέντευξη αυτή έρχεται σαν συνέχεια μιας σειράς ανάλογων ανοιχτών δημόσιων συζητήσεων μέσω διαδικτύου, τις οποίες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τις αρχές του 2008, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΝ, τότε.

Γιώργος Παραλής: "Το γερασμένο σύστημα εξουσίας είναι αυτό που κατασπατάλησε τους πόρους της χώρας, χρηματικούς και μη."

Όσο μεγάλη προκύπτει η αναγκαιότητα να φύγουν τα μνημόνια, άλλο τόσο ζωτικό για να μπορέσει η Ελλάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της είναι να καταρρεύσει το σάπιο σύστημα εξουσίας που τη δυναστεύει χρόνια και χρόνια. Δε μιλάω μόνο για την πολιτική εξουσία. Μιλάω για τους φίλους επιχειρηματίες της κυβέρνησης που μόνο αυτοί έχουν πρόσβαση στα κονδύλια της ΕΕ, έχουν προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση από τον δημόσιο τομέα και απολαμβάνουν ελαστικότητα στους πάσης φύσεως ελέγχους, όπως φορολογικούς και υγειονομικούς, που διενεργεί το κράτος. Πρόκειται για παρασιτική μορφή επιχειρηματικής δραστηριότητας που συμπυκνώνεται στον όρο κρατικοδίαιτοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν όσοι περιμένουν να αγοράσουν

Τετάρτη 14/1/2015, Ο Τάσος Κανταράς στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου


Τα πραγματικά ερωτήματα της εκλογικής αναμέτρησης μεταξύ πολιτικού μάρκετινγκ και στριπτίζ

Παναγιώτης Μαυροειδής*
Για πολλούς η προεκλογική αντιπαράθεση σημαδεύεται από μια έξαρση του λεγόμενου ‘’ιερού πολέμου’’, στην επικοινωνιακή αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κατά βάση με πρωτοβουλία της πρώτης, αλλά που λειτουργεί τελικά βολικά και για το ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, προβαίνει στην δραματική και βαρυσήμαντη δήλωση ότι ‘’οι εικόνες δε θα απομακρυνθούν από τα δημόσια κτίρια’’. Ο εκπρόσωπος της παπαδοκρατίας και του ορθόδοξου χριστιανικού χομεϊνισμού στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ κ. Χολέβας, καταγγέλλει με σπαραγμό το διασυρμό των ιερών συμβόλων του Αγίου Πνεύματος, καθώς αυτά συγχέονται ασεβώς από τον Α. Τσίπρα με το περιστέρι του twitter.

Μήνυμα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών προς τους πολίτες της Χαλκιδικής

Τα μέλη της Πρωτοβουλίας στήριξης της Ιδρυτικής Διακήρυξης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Δημοκρατών Σοσιαλιστών με Πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου, καλούμε τον λαό της Χαλκιδικής, κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο και νεολαίο, να συστρατευθεί σε μια νέα αρχή για τις αξίες και τις ζωτικές παραδόσεις του ανθρωπισμού, του διαφωτισμού, του πολιτικού φιλελευθερισμού, του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της οικολογίας.

Συνέντευξη Παύλου Παπαδόπουλου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/1/2015 Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΥΓΡΟΥ

Η προκήρυξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εκλογές

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΕΕ-ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ
ΟΥΤE«ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ», ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ-ΕΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
Εργαζόμενοι/ες, άνεργοι, νέοι και νέες
Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται αν θα συνεχιστεί η χωρίς έλεος επίθεση στις ζωές μας, ή θα ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή της..
Για αυτό:

Προεκλογικό σποτ των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"