Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Χρήστος Κομπόγιαννος - Υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής

Φίλες και Φίλοι,
Υπηρετώ το ΠΑΣΟΚ από θέσεις Ευθύνης για πολλά χρόνια, είτε στα Τοπικά Όργανα του Κινήματος, είτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
‘Εμεινα και μένω πιστός στα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου: «Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. έλαχε ο κλήρος να ηγηθεί της Δημοκρατικής Παράταξης». Και αυτό ανεξάρτητα από ηγεσίες και πρόσωπα. Γι’ αυτό πολλές φορές και ιδίως τα τελευταία χρόνια συγκρούστηκα με προσωπικές στρατηγικές, με γνώμονα πάντα τίς αξίες της Παράταξης. Μένω εδώ και συνεχίζω.

Παύλος Παπαδόπουλος, υπ. βουλευτής Χαλκιδικής


Τετάρτη 14/1/2015, ο Χρήστος Σακκάς στο ΡΑΔΙΟ ΣΤΑΡ


Τηλεοπτική συνέντευξη Γιώργου Παραλή


Το 10λεπτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Πραγματοποίηση Ανοιχτής Εκδήλωσης για την παρουσίαση του έργου του 1ου τετραμήνου διοίκησης της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Αριστοτέλη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα  του Κέντρου Πολιτισμού στην Ιερισσό, η νέα δημοτική αρχή παρουσίασε την Κυριακή 11.01.15, τον απολογισμό του έργου για τους 4 πρώτους μήνες διοίκησης, μια απολύτως νέα πρωτοβουλία  για την περιοχή, καθώς για πρώτη φορά γίνεται απολογισμός Δημοτικής Αρχής και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων της.

TV100 : Κανταράς VS Καράογλου


Οι κοινωνικές ανισότητες δημιουργούν περιβαλλοντικές ανισότητες

ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΓΛΕΖΗ*
Το περιβαλλοντικό ζήτημα είναι κατά βάση πολιτικό. Θα ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι τα περιβαλλοντικά προβλήματα είναι απλώς μια αναπόφευκτη συνέπεια της προσπάθειας του ανθρώπου να καλύψει τις ανάγκες του.
Ποιου ανθρώπου; Και ποιες ανάγκες;
Για την περιβαλλοντική υποβάθμιση, ευθύνεται εξίσου ο καλλιεργητής λίγων στρεμμάτων και η Μονσάντο; Ευθύνεται εξίσου ο εργάτης και ο διευθύνοντος σύμβουλος μιας εξορυκτικής εταιρείας; Ευθύνονται το ίδιο οι φτωχές κοινότητες αυτοχθόνων και τα διεθνή χρηματιστήρια;

Περί της λέξεως "μαλάκας"

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΟΥ
Μαλάκας! Μια λέξη που το έθνος θα έπρεπε να χρωστά ευγνωμοσύνη σ' εκείνον που την πρωτοείπε. Διότι δροσίζει έκτοτε με το ποτάμιο μ και το υγρό της λ εκατομμύρια ελληνικές ψυχές. Διότι είναι μια placebo βρισιά, χωρίς κανένα πραγματικά υβριστικό περιεχόμενο. Και διότι πιο πολύ ευφραίνουν οι συλλαβές της εκείνον που την εξαπολύει παρά προσβάλλει το ξεχασμένο της νόημα εκείνον που την εισπράττει.
Απόδειξη; Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην την έχει στην εργαλειοθήκη του. Εκτός ίσως από τον Ιερώνυμο και την Ιεραρχία. Δεν υπάρχει σοβαρή σύσκεψη στην οποία να μην έχει ακουστεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να

Πετυχημένο ! "Δεν ζω από τη ΝΔ, ζω για τη Χαλκιδική"


Κοπή Βασιλόπιτας


Καραμανλής και social media


Προφίλ: 

Σελίδα πολιτικής καμπάνιας:

Ραδιοφωνική συνέντευξη Γιώργου Βαγιωνά

O Γιώργος Βαγιωνάς θα δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη στο FM100 την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στις 11.10 αναφορικά με την υποψηφιότητά του στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου και το διακύβευμα αυτών.

Πρόγραμμα ομιλιών υπ. βουλευτή Ν. Καραμανλή

Εγκρίθηκε τουριστικός οικισμός στη Χαλκιδική

Το «πράσινο φως» έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ιωάννης Μανιάτης για τη δημιουργία οικισμού τουριστικής και παραθεριστικής κατοικίας σε έκταση 131,6 στρεμμάτων στην περιοχή Κάνιστρο στο Παλιούρι Χαλκιδικής με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του έργου.
Στην προς πολεοδόμηση έκταση σύμφωνα με τη νομοθεσία για Περιοχές Ειδικά Ρυθμιζόμενης Πολεοδόμησης θα δημιουργηθεί οικισμός ο οποίος

Οι φίλοι του Γ.Α.Παπανδρέου στη Χαλκιδική

Άρχισαν τον προεκλογικό αγώνα οι υποψήφιοι βουλευτές και  τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Ένα μικρό διάλειμμα για καφεδάκι στο καφέ-ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ έκανε ο υποψήφιος Βουλευτής Καροξυνίδης Γαβριήλ και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (τώρα ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.) στη Χαλκιδική Γιώργος Λαμπράκης.
(Μεταξύ μας, αισιοδοξία υπήρχε!)

Μάλαμα Κυριακή, Υπ. βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Γεννήθηκε στη Συκιά Χαλκιδικής
Έχει σκηνοθετήσει στο ελεύθερο θέατρο και το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου. Υπηρέτησε το πολιτικοκοινωνικό ντοκιμαντέρ από το 1995 στην ΕΡΤ3.
-Βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης για το σύνολο του έργου και την προσφορά της στην τέχνη του ντοκιμαντέρ το 2011.  
-Βραβείο κοινού 2013,  εύφημο μνεία  2004 
-Βραβείο καλύτερου δημιουργικού ντοκιμαντέρ

Ωωω... Τελικά υπάρχει ψηφοδέλτιο ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ στη Χαλκιδική


Πρόγραμμα Ευθ. Καρανάσιου

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, ο Ευθύμης Καρανάσιος, υποψ. Βουλευτής της ΝΔ, θα επισκεφτεί:
Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Λάζαρος Τόσκας: "Οφείλουμε να συστρατευτούμε με την ελπίδα που έρχεται"

Δήλωση του Λάζαρου Τόσκα*
Φίλοι και φίλες, συντοπίτες και συντοπίτισσες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες… Επειδή τις τελευταίες μέρες με εμφανίζουν ως διαμαρτυρόμενο για το ότι δεν βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι στη μάχη των εκλογών θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις. Γιατί αυτή η μάχη, είναι και μάχη ολόκληρου του λαού για μια ζωή με αξιοπρέπεια, με δημοκρατία, με δικαιοσύνη. Απέναντι στο έντονο κλίμα φόβου και τρομοκρατίας που καλλιεργεί η κυβέρνηση Σαμαρά, οφείλουμε να συστρατευτούμε με την ελπίδα που έρχεται.

Η δική μας Ραχήλ...

Και του Καμμένου η Ραχήλ...

"Βάλτε τον Καμμένο σε κλουβί"

Ανοησία μεγέθους XXXL είναι αυτό που είπε ο Καμμένος σε σχέση με τους ηλικιωμένους και τη συμμετοχή τους στις εκλογές!
Αυτά δεν μπορούν να λέγονται από πολιτικό αρχηγό ούτε και ως αστείο!
-Αν "κλειδώσουμε" τους ακροδεξιούς να δούμε τότε τι ποσοστό θα πάρει ο ίδιος στις εκλογές!

Συνέντευξη Βαλλιάνου στην TV 100


Σήμερα (13/1/15) στην "ΑΥΓΗ"


ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ

Ε όχι, δε θα ησυχάσω ρε παιδιά, με όλα αυτά που βλέπω με έπιασε μια «λύσσα» άλλο πραμα. Όχι μόνο που βλέπω δηλαδή, αλλά και που ακούω, που ΒΛΕΠΟΥΜΕ και που ακούμε ΟΛΟΙ μας ενόψει εκλογών.
ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι, ΟΛΩΝ των κομμάτων, ακολουθουν την παλιά, και δοκιμασμένη από το 1800 τακτική αγώνα, η οποία τακτική θέλει ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ να είμαστε το άβουλο κοπάδι, τα χαϊβάνια (και λοιποί χαρακτηρισμοί) που θα πιστέψουμε ότι και αν μας πουν, ότι και αν μας σερβίρουν, γιατί ΑΥΤΟΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.